Breedstralers en diepstralers

In de industrie zijn er een aantal factoren die een belangrijke rol spelen bij de keuze voor breedstralers en diepstralers.

Zo spelen de kosten een wezenlijke rol. Kosten kunnen op verschillende manieren gereduceerd worden. De gebruikskosten door gebruik te maken van LED-armaturen die een hoge levensduur hebben en de kosten op je energienota door je verlichtingsontwerp te optimaliseren.

Bij de keuze voor breedstralers en diepstralers spelen ook gezondheid en veiligheid een belangrijke rol. Een armatuur dient aan verschillende nationale en internationale veiligheidsnormen te voldoen. Daarnaast moet er een veilige werkomgeving gecreëerd worden door te zorgen voor een goed verlichte werkvloer.

Ook neemt de duurzaamheid een steeds belangrijkere plaats in in onze maatschappij, waarbij lagere CO2 uitstoot een belangrijk thema is geworden.

Ook SMART lighting, oftewel intelligente verlichting, is niet meer weg te denken in onze ontwerpen.

 

Disano heeft een gala aan functionele breedstralers en diepstralers in haar programma

 

Neem bijvoorbeeld de Disano Astro:  De ideale LED vervanger voor highbays. Dit highbay armatuur bestaat in diverse vermogens en kan 1 op 1 uitgewisseld worden met 250W en 400W metaalhalogeenarmaturen. De behuizing is volledig van gietaluminium en wordt afgesloten door een gehard glazen ruit. De koelribben zorgen voor een uitstekende temperatuurhuishouding in het armatuur, waardoor de LED’s gemakkelijk de verwachte levensduur bereiken.

 

Astro breedstraler

Disano Astro

 

Trots zijn wij op ons project Hitachi Amsterdam; waar mens en milieu centraal staan. Hitachi Construction Machinery (Europe) NV (HCME) heeft in Nederland twee fabrieken waar grondverzetmachines worden geproduceerd. Eén van de grote hallen van HCME is voorzien van Luxon, het connected lichtmanagement platform van Nedap. Daar hangen nu 670 LED Astro breedstralers die met behulp van Nedap-technologie online beheerd worden. Dit levert niet alleen een forse besparing op, maar zorgt bovendien voor en efficiënter productieproces.

 


Of wat vindt u van de Saturno Highbay met sensor. Deze breedstraler combineert geweldige technische kenmerken met energie-efficiëntie voor een duurzaam verlichtingssysteem. De Saturno LED is beschikbaar met verschillende lichttechnieken in breed-diep en elliptisch stralend. Deze armaturen kunnen de meest extreme uitdagingen van bijzonder veeleisende omgevingen aan. Te gebruiken bij temperaturen tussen -40 en +45 graden C. Naast zijn vele kwaliteiten is er een levensduur van meer dan 50.000 uur, verlichting van hoge kwaliteit, kleurtemperatuur van 40000K en uitstekende kleurweergave.

 

Disano Saturno breedstraler

Disano Saturno

 

 


 

Wat kan Attiva voor u betekenen?

Dit alles is nog maar een greep uit ons brede assortiment aan breedstralers en diepstralers. Kijkt u rustig eens rond in onze geheel vernieuwde Online Catalogus!

Naast de breedstralers en diepstralers vindt u het complete programma buitenverlichting, binnenverlichting en industriële verlichting.

Uiteraard kan Attiva u ook ondersteunen met het maken van een goed lichtontwerp. Door middel van een lichtplan bieden wij u advies en ondersteuning bij al uw lichtaanvragen en adviseren wij u bij het kiezen van de beste oplossing.

Kom in contact met ons: wij helpen u graag