DIP SWITCH

Overzicht van Disano en Fosnova armaturen die met een DIP switch kunnen worden aangestuurd

 

PAS DE STROOM AAN OM EEN OPTIMALE LICHTSTROOM TE VERKRIJGEN

 

Disano en Fosnova introduceren een reeks armaturen waarbij de lumenstroom aangepast kan worden. Deze armaturen zijn eenvoudig in gebruik en makkelijk te installeren.

 

De lichtstroom kan simpel worden aangepast door het instellen van de dipswitch op de driver. Je hebt dus geen computer, app of programmeerapparaat nodig om de juiste hoeveelheid licht op het project te krijgen.

 

Alle Disano en Fosnova DIPswitch verlichtingsarmaturen zijn uitgerust met een unieke driver. Met deze dipswitch driver is het mogelijk om het armatuur volledig aan te passen aan de omstandigheden. Lumenstroom en wattage kunnen worden aangepast aan de verlichtingseisen.

 

Dip Switch

Dankzij de dipswitch driver past u gemakkelijk het vermogen en de lumenstroom aan. Zo kunt u met één armatuur in alle ruimtes de juiste lichtopbrengst verkrijgen. Ongeacht of u veel of weinig licht nodig heeft: met één armatuur kan het allemaal.

 

Met deze armaturen wint u een wereld aan flexibiliteit. Stel de dipswitch driver in naar wens en u heeft altijd het juiste lichtniveau in alle ruimtes van uw project. Handig voor groothandels, installateurs en eindgebruikers.

 

Maar ook lichtontwerpers profiteren ervan. Met slechts enkele typen armaturen kunt u uw hele project verlichten. Dat komt de uniforme uitstraling ten goede. Verschillende ruimtes hebben verschillende eisen. U past eenvoudig de lichtopbrengst aan naar de benodigde waarde.

 

Het instellen van de dipswitch driver op een lagere stroom verbetert de efficiëntie van de armaturen en dat verhoogt de energiebesparing. Een hogere stroom resulteert in een hogere lichtopbrengst, waardoor u het aantal armaturen kunt aanpassen.

Dip switch
Dip switch