Industrie verlichting

Industrie

Bij de verlichting van industriële productiegebieden moet altijd rekening worden gehouden met de verschillende omgevingsomstandigheden in een fabrieksfabriek. Verlichtingsarmaturen en -bronnen moeten voldoende worden beschermd tegen hitte, koude, vochtigheid en vluchtige stoffen, zoals stof en gas, die kunnen ontstaan ​​door de verschillende soorten processen die plaatsvinden. De verlichting is vaak op grote hoogte gemonteerd en kan moeilijk bereikbaar zijn. De lange levensduur en lage onderhoudskosten van Led verlichting zijn een enorm voordeel, nog afgezien van een energiebesparing van zo’n 50%. Fabrieken, loodsen, opslagruimtes en overslagterreinen worden daarom standaard voorzien van Led armaturen. Tot en met een hoogte van zo’n 30 meter zijn er zeer goede Led oplossing beschikbaar.

Veiligheid speelt uiteraard ook een grote rol van betekening bij het toepassen van de juiste industrieverlichting. De hoeveelheid licht om goed te kunnen werken, maar zeker ook zaken als verblinding en flikkering. Disano illuminazione werd beloond met de UL Optical Flicker-certificering voor sommige van zijn armaturenlijnen. In afwachting van een speciale regeling, heeft Disano, als leider in verlichtingsfabricage, ook veel van zijn producten geclassificeerd op basis van hun lage flikkering. Bij een gekozen selectie van armaturen gebruikt Disano illuminazione rimpelvrije LED-schakeldrivers die flikkeringen tot een minimum kunnen beperken. De juiste beleving voor de gebruiker en leefbaarheid in de omgeving.

Disano voorziet in een breed gamma van industrie armaturen: waterdichte armaturen van polycarbonaat (ECHO & HYDRO), breedstralers zoals ASTRO en SATURNO, lichtlijnoplossingen in de vorm van TECHNO en een uitgebreid schijnwerper programma voor een brede toepassing voor binnen- en buiten verlichting. Naast de Atex armaturen in conventionele techniek voor zone 2 en 22, bestaan er nu ledoplossingen die bijdragen aan een lager onderhoud, tenminste 50% energiebesparing en een helder, prettig licht voor de beste werkprestatie!

Industrie verlichting  Industrie verlichting   Industrie verlichting

 

 

 

 

 

Naast het feit dat men nu profiteert van een sterk verbeterde lichtkwaliteit, kan ook het verbruik van de nieuwe led-installatie sterk gereduceerd worden met behulp van Luxon dynamisch lichtmanagement van Nedap. Luxon zorgt ervoor dat het verlichtingssysteem volledig geautomatiseerd reageert op de beschikbare hoeveelheid daglicht en de aanwezigheid van personen in de werkplaats. Zo wordt verlichting alleen gebruikt waar en wanneer dit nodig is, waardoor men maximale besparingen behoudt en verspilling elimineert.

in samenwerking met      lichtmanagementsysteem

Een paar voorbeelden van bewezen kwaliteit Disano industrie armaturen:

Industrie verlichting - Breedstralers - AstroIndustrie verlichting - Waterdicht armaturen - Forma LedIndustrie verlichting- waterdichte armaturen - Radon LEDIndustrie verlichting - lichtlijnen - Techno system HEBuitenverlichting - Schijnwerpers - Forum