Medium oplossing voor binnen

Lichtregeling, visuele comfort en een hoge energie-efficiëntie zijn de belangrijkste vereisten van moderne regelsystemen. Vandaag de dag moeten verlichtingssystemen zo worden ontworpen dat ze eenvoudig te installeren zijn en een maximale beheerflexibiliteit garanderen.

Oplossingen met bekabeling voor DALI dimbare armaturen:

  • de verlichtingsarmatuur is uitgerust met een DALI PUSH DIM LED-driver
  • eenvoudige extra bekabeling en mogelijkheid om een standaard NO schakelaar te gebruiken

 

PushDIM – lichtregeling via N.O. schakelaar

 

Belangrijkste kenmerken:

  • Het verlichtingsarmatuur is uitgerust met een dimbare LED-driver DALI met PUSH-functie (opmerking: niet alle LED DALI-drivers op de markt hebben deze functie). Met een speciale verbinding tussen de driver en de DALI ingang kunt u functies zoals in-/uitschakelen/dimmen inschakelen.
  • De lengte van de kabel en het aantal armaturen dat kan worden aangesloten zijn vrijwel eindeloos, maar in de praktijk is er a-synchronie in het antwoord op het inschakel- en dimcommando over afstanden van meer dan 25 meter en als er veel LED-drivers zijn geïnstalleerd. Bijgevolg wordt dit type van dimmen aanbevolen in installaties zoals kleine kantoren, kleine vergaderzalen, en in het algemeen, waar de kabels korter zijn.

De Disano producten die met PushDIM-driver zijn uitgerust, moeten met subcode -0045 worden besteld. Deze oplossingen vereisen een eenvoudige extra bekabeling en kunnen worden gebruikt met standaard N.O. schakelaar en zijn van toepassing op de volgende productfamilies:

 

MinicomfortLED panelCompact

Minicomfort LED                           LED panel                                 Compact

 

Oplossingen met bekabeling voor DALI dimbare armaturen

 

De aanwezigheidsmelder stelt de verlichting in op een vooraf ingestelde verlichtingswaarde op basis van de personen die zich in een ruimte bevinden en de hoeveelheid licht op dat moment. De geïntegreerde verlichtingssensor meet voortdurend het lichtniveau in de ruimte en vergelijkt deze waarde met de door de aanwezigheidsmelder ingestelde waarde. De DALI-versies van Disano’s producten kunnen worden gebruikt met de aanwezigheidsmelder door te bestellen met subcode -0041.

 

DOWNLOAD DE BROCHURE