22 dec 2022

Attiva steunt de voedselbank

Aan het einde van het jaar kijken we terug op een dynamisch jaar waarin veel is gebeurd, zowel in onze markt als ook in de organisatie. 2022  is voor ons een prachtig jaar geworden. Daarvoor bedanken wij onze relaties natuurlijk en wij vinden het belangrijk om dan ook even stil te staan bij alle mensen om ons heen.

Attiva heeft besloten om de Voedselbank te steunen met een donatie. In Nederland leven meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. De Voedselbanken helpen diegenen die het financieel echt even niet redden door ze tijdelijk te voorzien van voedselhulp.

Wij vinden het als Nederlands bedrijf mooi om bij te dragen aan deze ondersteuning.

Dit jaar dus geen dure flessen wijn of andere lekkernijen, maar een financiële bijdrage aan de Voedselbank. Hiermee dragen wij bij aan de hoofddoelstellingen van De Voedselbanken, namelijk het tegengaan van voedselverspilling en het bieden van voedselhulp aan de minst daadkrachtigen. Op deze manier helpen we bij de bestrijding van de armoede in Nederland.

Wij willen alle relaties bedanken voor de fijne samenwerking in 2022 en we zien er naar uit om jullie ook in 2023 weer van dienst te zijn.

Wij wensen jullie allemaal een hele fijne jaarwisseling en een goed en gezond 2023!

“Oog voor voedsel, hart voor mensen”.  Helpt u ook mee?