15 mrt 2019

Optimaal rekenen met Disano Ottima

Disano

971 Ottima = optimaal 

Echte energiebesparingen kunnen alleen worden behaald met een kwalitatief verlichtingsproduct. Daarom ontwierp Disano de Ottima LED, de uiterst efficiënte waterdichte armatuur die de lichtemissies verbetert en het verbruik vermindert.
De grote expertise van Disano op het gebied van industriële en retailverlichting heeft geleid tot de creatie van een perfecte relampingoplossing: met een lengte van 1500 mm kan Ottima LED oude 58W-lampen vervangen.
Ottima LED onderscheidt zich van vergelijkbare producten die op de markt verkrijgbaar zijn voor de kwaliteit van de materialen en de nauwkeurigheid van het ontwerp, waardoor speciale lichteffecten mogelijk zijn.
De diffuser is gemaakt met UV-gestabiliseerd polycarbonaat van topkwaliteit, met een hoge thermische transmissiecoëfficiënt en een lichtverdeling, zonder de prestaties te verminderen. De speciale gegroefde diffuser creëert een volledig licht -effect dat schittering elimineert en gelijkmatig licht verspreidt.
 
Ottima LED is ontworpen om de installatie zo eenvoudig mogelijk te maken, met standaard RVS beugels voor snel en veilig vastklemmen aan plafonds of wanden (met de mogelijkheid om de installatiehoek aan te passen). Bovendien maakt de standaard veerklem het mogelijk om de armatuur eenvoudig aan een kettingophangsysteem te haken.
 
Ottima LED kan worden uitgerust met besturingssystemen, zoals aanwezigheidsmelders, om het verbruik te verminderen en lampen alleen in te schakelen wanneer dat nodig is.
 
Het is een waterdichte armatuur die tot in de kleinste details is ontworpen op het gebied van technologie, maar die zich ook als een designartikel kan positioneren, dankzij een schoon en eenvoudig ontwerp, in de perfecte Made in Italy-stijl.

Disano  +  Nedap

Uit te rusten met Nedap Lichtmanagement systemen voor nog veel meer energiebesparing!
Meer weten? Bekijk hier de online catalogus , vraag hem aan op verkoop@attiva.nl of bel 070-3172700