05 feb 2018

Disano Floor grondig vernieuwd

Met de introductie van de Disano Floor serie behoren vochtproblemen bij grondinbouwarmaturen tot de verledentijd. Met een waterdichtheid van IP68 is deze serie bestand tegen onderdompeling in het water. En dat is handig in een waterrijk land als Nederland. Drainage blijft altijd belangrijk bij toepassing van dit soort armaturen, maar het is bijzonder prettig dat het grondwater niet direct schade aan het armatuur oplevert. Met een slagvastheid van IK10 is de armatuur tevens vandaalbestendig.

Deze Floor serie wordt Plug & Play door Disano aangeleverd. De installateur zal alleen de steker aan de flexibele kabel moeten monteren. Dat maakt het heel gemakkelijk. Met de hoge CRI waarde van 90 (4000K) komen de aan te lichten objecten geweldig tot hun recht, terwijl er ook een variant is met 2200K voor een natuurlijke warmte voor bijvoorbeeld historische gebouwen. Met zowel vaste- als kantelbare uitvoeringen, smalle- en brede bundels, is er altijd een juiste lichtoplossing mogelijk! De RGBW versie met DMX sturing in de armaturen, maakt de serie compleet.

Naast de standaard oplossingen voor het perfect verlichten van gebouwen, heeft Disano een serie accesoires ontworpen voor toepassingen in de 1685-1686-1687-1688 Floor serie. Van opaal afscherming tot roosterafscherming voor het tegengaan van directe verblinding. Handig voor stedelijke toepassing waar veel mensen vlakbij de armaturen kunnen komen en lichthinder een issue is.

Disano

Meer weten? Stuur een mail naar verkoop@attiva.nl of bel 070-3172700

Disana