06 mei 2019

Techno lijnverlichtingsysteem <160lm/W

Disano

Disano Illuminazione gaat verder! 

Techno System LED, het meest complete verlichtingssysteem voor grote commerciële en logistieke ruimtes, breidt zijn gamma uit. de nieuwe HE-versie bereikt een lichtstroom van 160 lumen / watt.
Techno System LED is een modulair systeem dat is ontworpen om aan elke ruimte aan te kunnen passen, het is eenvoudig te installeren en uiterst veelzijdig in de toepassingen.
Het Techno System LED wordt geleverd met modules van verschillende grootten, een semi-bolvormige diffuser van polycarbonaat met een brede bundelverdelingshoek en een grote verscheidenheid aan optieken (symmetrische 90 °, asymmetrische 25 °, bi-asymmetrische 25 °, elliptische 30 ° x80 °, brede bundel 60 °).
De ruime keuze aan verschillende stralingshoeken maakt het mogelijk om het systeem aan elk ontwerp aan te passen, het licht naar wens aan te sturen om de beste omgevings- en accentverlichting te krijgen, waardoor de onderwerpen en objecten worden verlicht op een economische wijze dankzij de geavanceerde LED-bronnen.
Bovendien maakt het systeem gebruik van vakkundig ontworpen technologische ondersteuningen die deze plafond armaturen eenvoudig te monteren maken, zowel bij nieuwe producten als bij het renoveren van bestaande systemen. De hierdoor te realiseren energiebesparing is niet alleen gegarandeerd, maar kan zelfs worden verdubbeld in verhouding tot de huidige systemen
In de versies die zijn ontworpen voor de directe vervanging van armaturen van het huidige Rapid System FL-serie, kan Techno System LED worden geleverd met een klem die de installatie eenvoudig en snel maakt; de versies die zijn ontworpen om direct aan het plafond te worden bevestigd, worden geleverd met het speciale accessoire voor de bovenste kap.
Het Techno System LED is een uitgekiende verzameling van technologie: de vorm en het lineaire, strakke ontwerp weerspiegelen de onmiskenbare stijl van “Made in Italy by Disano”.

Techno wordt geleverd met een CRI 80 of CRI 90. Deze laatste zijn breed toepasbaar in bijvoorbeeld verkoopruimtes waar kleurherkenning uitermate belangrijk is!

#disanoilluminazione #disanotechno #led #ledtechnology #madeinitaly 

Disano

Meer weten? Vraag info aan op verkoop@attiva.nl of bel 070-3172700