04 mrt 2019

Perfecte kleuren met LED Vivid

Fosnova

Hoog rendement LED VIVID  bronnen voor perfecte weergave van verlichte kleuren (CRI > 95)

VIVID led is een  nieuwe technologie die zorgt voor een uniforme kleurverzadiging. Dit is de reden waarom deze bronnen vooral geschikt zijn voor toepassing waar reflecties, transparanten, goede kleur en witte kwaliteit erg belangrijk zijn.

The LED VIVID (Vivid betekent levendigheid) serie werd ontwikkeld op basis van een nieuwe parameter voor kleurverzadiging.  Een verlicht object wordt mooier in het zichtbaar licht. Veel meer levendigheid door juiste LED-verlichting! Met de VIVID LED´s worden hoge CRI  indexen de standaard; VIVID led dankt de hoge CRI waarde door een volledig spectrumweergave.

Fosnova

In verschillende commerciële sectoren dienen verlichtingssystemen te voldoen aan specifieke eisen, zoals  bijvoorbeeld  het benadrukken van de kleur van voedsel of het beoordelen van kleding, huishoudelijke artikelen, maar ook de meest exclusieve items. Dit kan worden bereikt met de nieuwe COB LED VIVID  technologie. Dankzij een groter gamma gebied treedt een betere kleurverzadiging op. Zo verkrijgt men een grotere herkenbaarheid en dientengevolge verbetering van het uiterlijk en kleuren  van de verkoopwaar in de winkel. Ook hier geldt; goed licht verkoopt beter!

Klik op de afbeelding hieronder en bekijk het filmpje voor meer informatie over kleurweergave:

Fosnova

Meer weten? Download de complete folder , stuur een mail naar verkoop@attiva.nl of bel 070-3172700

Fosnova