Moerdijk Disano Stelvio
08 jun 2021

Attiva als serieuze leverancier van verlichting voor Rijkswaterstaat

Al meer dan 22 jaar voorziet Attiva de Nederlandse markt van Disano verlichtingsarmaturen. Disano Illuminazione, opgericht in 1957 in Italië, is één van de grootste verlichtingsfabrikanten van Europa. Door onze ervaring te bundelen hebben we al vele projecten gerealiseerd waar we trots op mogen zijn. Ook voor het verlichten van ’s lands snelwegen en onderdoorgangen draaien wij onze hand niet om. Mede hier hebben wij recent een aantal successen geboekt, waardoor we ons kunnen profileren als serieuze leverancier voor verlichting voor Rijkswaterstaat. 

  • N3 (verbindingsweg tussen A15 en A16)
  • Papendrechtse brug (aanvulling project N3)
  • Moerdijkbrug
  • Onderdoorgang A20 Gouda
  • 24V armaturen voor tijdelijke verlichtingsinstallaties

Enige tijd geleden hebben we de openbare verlichting vervangen op de N3, de verbindingsweg tussen A15 en A16, door LED-verlichtingsarmaturen van Disano. De keuze is hier gevallen op de Disano Stelvio. Stelvio is één van de robuuste LED-armaturen van Disano. Rijkswaterstaat heeft hier gekozen voor duurzaamheid.

N3 Disano Stelvio

Naast de Stelvio beschikt Disano over en compleet programma openbare verlichting. Zo hebben we met Disano Mini giovi de onderdoorgang A20 bij Gouda verlicht. De grote broer Giovi is toegepast voor o.a. tijdelijke verlichting op 24V.

Ook zijn we heel trots op het fantastische resultaat op de Moerdijkbrug. Met specifieke coating wordt de levensduur verlengd en het uiterst robuuste karakter van de Stelvio zorgt ervoor dat de verlichting op de Moerdijkbrug bestand is tegen de extreme en veranderlijke weersomstandigheden.  Dit project is uitgevoerd in samenwerking met HHPL (HIG Hoeflake Publicus Lux) in opdracht van Mourik.

Moerdijk Disano StelvioFoto: HHPL

Aangezien duurzaamheid niet alleen in LED-armaturen zit, zijn wij ook gespecialiseerd in SMART lighting oplossingen. Onder andere A76 knooppunt Kerensheide is met slimme verlichting uitgevoerd.

Meer weten? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder

openbare verlichting