Gemeente Ridderkerk Disano Polar
29 mrt 2022

Attiva levert de 1500ste Disano Polar in Apeldoorn.

Onlangs heeft Attiva het 1500ste Disano Polar armatuur voor de gemeente Apeldoorn mogen leveren.

Diverse woonwijken in Apeldoorn zijn verfraaid en prettig verlicht met Disano Polar armaturen.

Tijdens de turbulente covid periode heeft Disano Illuminazione de elektronica van dit armatuur verbeterd. Het prettige en vriendelijke lichtbeeld bleef behouden en de energie efficiëntie van de Polar is met 25% werd verbeterd.

Hierdoor wordt de energiebesparing vergroot en de CO2 uitstoot verminderd. Dit tot tevredenheid van de energierekening van de gemeente en de beheerders van de gemeente Apeldoorn.

Dat de beheerder en de opdrachtgever tevreden zijn over de Polar blijkt ook uit de vervolg opdrachten die Attiva heeft mogen ontvangen. De woonwijk De Velden zal binnenkort met de Polar worden verlicht.

Naast dat Apeldoorn de Polar van Disano in woonwijken toepast, wordt op de hoofdwegen het kofferarmatuur Disano Sella met de hoogwaardige reflector techniek geplaatst. De specifieke lichttechniek in de Sella zorgt voor een uitstekende visuele prestatie op deze wegen waardoor de verkeersveiligheid verbeterd wordt.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van verlichten met armaturen van Disano? Neem dan contact op met Peter Galle, mobiel: 06-22455632  of met Attiva tel: 070-3172700