01 jun 2021

Compact Dark, de groene downlight

 

In een tijd waar energieverbruik en milieu een steeds belangrijkere rol gaan spelen in onze samenleving komt Disano met een nieuwe serie downlights: Compact Dark

Een laag energieverbruik in combinatie met een hoge lichtopbrengst staan garant voor een optimale prestatie. De robuuste en hoogwaardige inbouwspots uit de Disano Compact familie zijn de ideale oplossing voor elke situatie: De downlights passen gemakkelijk in elke ruimte en garanderen maximale efficiëntie en een lange levensduur.

Compact Dark

Naast het toch al complete assortiment van de Compact-familie komt Disano nu met de jongste telg: Compact Dark. Dit armatuur is speciaal ontworpen voor kantoor- en werkomgevingen. De downlights kunnen worden uitgerust met lichtregel- en beheersystemen. Denk hierbij aan DLR en aanwezigheidsmelders om de energie-efficiëntie en levensduur te verhogen. De uitstekende kwaliteit van het LED-licht, de buitengewone kleurweergave samen met de “low flicker” markering zorgen voor een stabiel en comfortabel licht.

UGR<19

Daarnaast is de lumen/watt verhouding dermate gunstig, dat de nieuwe BENG-eisen makkelijk behaald worden. De lage helderheid maakt dit armatuur UGR<19.

885 Compact Dark kantoorverlichting

Energiezuinig

De Compact Dark is leverbaar in verschillende vermogens met een lumen/watt verhouding van 120-163 lm/W netto armatuur rendement. Daarnaast is de Compact Dark 1 ook aftrekbaar voor de EIA. De levensduur bedraagt 55.000 h L 90B10.

Alle versies worden in 4000 K led’s geleverd en kunnen door middel van speciale veren zonder gereedschap ingebouwd worden. Tevens zijn de armaturen voorzien van 0,5 m snoer met een wieland GST-18/3 steker waaraan een koppelsnoer naar keuze gemonteerd kan worden.

Dus niet alleen een meevaller voor de natuur, maar ook voor de installateur! De Compact Dark is zeer geschikt voor kantoren, ruimtes voor mensen met een visuele beperking, algemene verlichting, kantines, balies en recepties.

Compact Dark CO2

Kort samengevat: Wie de natuur een warm hart toedraagt door energie te sparen en daardoor de CO2 uitstoot te verminderen kiest voor de Compact Dark.

In onze nieuwe Online Catalogus vindt u ons totale programma. Kijk gerust eens rond en ontdek wat Attiva u nog meer te bieden heeft.

 

LED Downlights

Kantoorverlichting