20 jan 2022

Cromo LED

Dankzij de nieuwste LED-schijnwerpers zijn er nieuwe mogelijkheden voor buitenverlichting ontstaan. De hoog-efficiënte LED-bronnen en lichtrendement met uitstekende kleurweergave bieden buitenruimtes een esthetisch aantrekkelijke verlichting, die de architectuur verbetert met landschappelijke effecten en die grote gebieden zoals tuinen en terrassen verlicht.

Disano’s nieuwe CROMO LED is ideaal voor het effectief vervangen van oude 600 en 1000W ontladingslampen. Deze armatuur is een milieuvriendelijke keuze die het energieverbruik vermindert en de lichtkwaliteit verbetert.

CROMO LED is beschikbaar in een brede waaier van versies, met verschillende wattages, symmetrische en asymmetrische optiek en verschillende uitstralingshoeken. De lichtefficiëntie is opmerkelijk, gezien de uitstekende lumen-watt verhouding.

De kwaliteit van CROMO LED komt ook tot uiting in de nauwkeurigheid van het ontwerp en de constructiedetails. Het is een schijnwerper met een slanke vorm voor minder blootstelling aan de wind, een fundamentele vereiste in verlichtingssystemen voor buiten. Bovendien is de armatuur vervaardigd uit aluminium en uitgerust met lenzen die de beste prestaties van de nieuwste generatie LED-bronnen garanderen.

Het resultaat is heldere, krachtige verlichting die optimaal voldoet aan alle verlichtingsbehoeften buitenshuis.

Cromo Led   Cromo Led   Cromo led   Cromo led   Cromo led