28 okt 2021

De groene Ottima LED

Industriële installaties, productiebedrijven en logistieke centra.

Disano biedt de industriële sector producten van hoge kwaliteit om de overstap naar LED-verlichting te bevorderen, zodat ondernemingen dichter bij de groene economie komen en hun productiviteit kunnen verbeteren. De producten van Disano kunnen worden gebruikt in zowel nieuwe als bestaande systemen met een maximale functionaliteit en gebruiksgemak.

De vermindering van het stroomverbruik in vergelijking met de oude bronnen volstaat om de initiële investering te rechtvaardigen, terwijl het gebruik van materialen van hoge kwaliteit toelaat hun prestaties op lange termijn te behouden.

Ottima LED is een uitstekend product dat voortkomt uit de lange ervaring die Disano in de loop der jaren heeft opgedaan als leider in de productie van waterdichte armaturen. In vergelijking met gelijkaardige producten op de markt, is de Ottima LED uniek door de kwaliteit van zijn materialen en het niveau van zijn prestaties. Ottima LED werd speciaal ontwikkeld om gebruikt te worden in de meest veeleisende projecten.

Gekenmerkt door een hoge energie-efficiëntie (tot 190 lumen/watt), wordt de Ottima LED ook hoog gewaardeerd om zijn ontwerp.

Voor mensen die werkzaam zijn in de logistiek en productieafdelingen zijn een hoge kleurweergave en gecertificeerde stabiliteit (weinig flikkering) noodzakelijke vereisten.

Ottima LED verhoogt de veiligheid en het visueel comfort.

Disano heeft ook de installatie vereenvoudigd door de Ottima LED standaard te leveren met stalen beugels, voor een eenvoudige en veilige montage aan het plafond of aan de muur. Ottima LED kan worden uitgerust met controlesystemen, zoals radar en aanwezigheidsdetector, waardoor het verbruik wordt beperkt en de verlichting alleen wordt ingeschakeld wanneer dat nodig is.

 

Ottima LEDOttima LEDOttima LEDOttima LED