29 jan 2021

Disano 2021 catalogus nu beschikbaar.

Disano introduceert voor 2021 weer een aantal nieuwe producten die meer dan de moeite waard zijn om eens van dichtbij te bekijken.

Klik hier om direct naar de nieuwe catalogus van Disano 2021 te gaan.

Welk project zou u met de nieuwe CRETA van Disano kunnen upgraden?

Of wat denkt u van de ISCHIA? Hoe zou die uw wijk kunnen verfraaien?

Dit zijn maar 2 voorbeelden van nieuwe armaturen die geintroduceerd worden, nieuwsgierig naar meer noviteiten?

Neem contact op met Attiva.

Inbouw LED panelen zijn de meest geschikte oplossing voor de LED verlichting van ruimtes waar het licht het grootste deel van de dag moet blijven branden, zoals kantoren of winkelcentra. LED panelen passen gemakkelijk in elke omgeving, vergen weinig

onderhoud en garanderen een maximale efficiëntie. Bovendien maakt dit type verlichtingsoplossing het mogelijk om optimaal gebruik te maken van de LED-technologie, wat zorgt voor een optimale lichtverdeling en de mogelijkheid om de nieuwste lichtregelingstechnologieën te integreren.

Het assortiment plafondlampen van Disano is uitgebreid met een nieuwe toevoeging, CRETA LED.

 

CRETA LED heeft een honingraatoptiek voor achtergrondverlichting, met een lage verblindingsgraad (UGR <17) en een opmerkelijk stabiele output (lage flikkering). Het resultaat is een comfortabele verlichting die de gezondheid van de werknemers beschermt en een meer uitnodigende en productieve sfeer creëert.

CRETA LED is het beste plafond armatuur om het milieu te beschermen en tegelijkertijd geld te besparen. Het maakt het mogelijk om een ​​hoge lichtstroom te bereiken om zo goed mogelijk te voldoen aan meerdere functionele behoeften, met een goede energie-efficiëntie.

Bovendien maakt de kwaliteit van de door Disano gegarandeerde materialen dit ledpaneel buitengewoon robuust en betrouwbaar, waardoor een lange levensduur gegarandeerd is.

 

ISCHIA is de ideale straatlantaarn voor parken en woonwijken dankzij het eenvoudige en ronde ontwerp dat de milieuvriendelijke kenmerken van de LED-technologie weerspiegeld.

ISCHIA LED is verkrijgbaar met kleurtemperaturen van 3000 en 4000K en in amberkleurige led lichtbronnen om het natuurlijke licht bij zonsondergang te reproduceren. Op deze manier wordt kunstlicht een minder belastend element in de omgeving, rekening houdend met de behoeften van de omringende flora en fauna.

ISCHIA wordt standaard geleverd met  diverse beheersystemen zoals de virtuele middernachtfunctie die energieverspilling voorkomt en het licht aanpast aan de werkelijke behoeften van de verschillende tijdstippen van de dag.

Het is ook mogelijke om dit armatuur te voorzien van ZHAGA en NEMA sockets. Hierdoor wordt ISCHIA geschikt voor de meest geavanceerde beheers- en controlesystemen.

Het ISCHIA-assortiment omvat lampen met verschillende fotometrische curven om de beste verlichting in elke straat en omgeving te bereiken.