23 jan 2023

Disano 745 Oblo J 2.0

Hoge efficiëntie en energiebesparing

Oblò J 2.0 is het nieuwe, gemakkelijk te installeren wand-/plafondarmatuur van Disano met een uiterst resistente, zelfdovende behuizing van polycarbonaat (IK07) met een hogere beschermingsgraad (IP65) en dubbele isolatie. Het bevat zeer efficiënte LED-bronnen die zorgen voor aanzienlijke energiebesparingen.

Het minimalistische en compacte ontwerp maakt het geschikt voor elke buitentoepassing, met name balkons, veranda’s en terrassen, maar ook voor gebruik binnenshuis, zoals trappen, bordessen en gemeenschappelijke ruimten in flatgebouwen. Deze plafondarmatuur heeft kleurtemperaturen van 3000K en 4000K en een hoge kleurweergave-index (CRI≥80), wat een effectieve, aangename en veilige verlichting garandeert.

Hij is energiezuiniger dankzij de aanwezigheidssensor die de lamp alleen inschakelt wanneer er licht nodig is, waardoor de toch al aanzienlijke energiebesparing nog groter wordt.

De veelzijdigheid van deze plafondlamp wordt gegeven door het brede scala aan beschikbare versies, zoals de 1/3h nood (CLD E), centrale nood (CLD EC) of DALI dimbare (CLD D-D) versies. Andere opties zijn versies met DIP-SWITCH en SMART lampen met Wi-Fi of CASAMBI controle.

Oblo J 2.0

Download de brochure

OBLO-J-2.0_ING