19 mrt 2018

Voedselveilige breedstraler

Disana

De Disano Astro is de LED vervanger voor industriële highbay armaturen.

Het armatuur bestaat in diverse vermogens en kan 1 op 1 uitgewisseld worden met 250W en 400W metaalhalogeen armaturen. De behuizing  is volledig van gietaluminium en wordt afgesloten door een gehard glazen ruit. De koelribben zorgen voor een uitstekende temperatuurhuishouding in het armatuur zodat de LED’s gemakkelijk de verwachte levensduur bereiken. De 4mm gehard glazen ruit laat zich gemakkelijk reinigen in vervuilde omgevingen.

De armaturen zijn standaard dimbaar, zodat de verlichting aan de behoeft aangepast kan worden.Wanneer men dit volledig wil automatiseren kunnen de armaturen uitgevoerd worden met een  geïntegreerde “IoT-node“ van NEDAP, waardoor ze kunnen communiceren met het LUXON management systeem.

Tot nu toe niets nieuws onder de zon. Bovenstaande armaturen, al dan niet met NEDAP apparatuur uitgevoerd zijn al jaren succesvol op de markt. Nieuw is dat er nu ook een versie voor de “Food” industrie bestaat.
De gehard glazen ruit is vervangen door een heldere polycarbonaat afscherming, waardoor er, met name voor de “food” industie totaal geen risico meer bestaat op het breken van glas. Het HACCP- protocol (Hazard Analysis and Control of Critical Points) voor voedselhygiëne behandelt ook de specifieke vereisten van verlichtingssystemen. Om voedselbesmetting te voorkomen in het geval van glasbreuk, moeten verlichtingsarmaturen worden vervaardigd met onbreekbare materialen zonder het gebruik van glas.
De Astrro Armaturen zijn verkrijgbaar in smal- breed- en ellips stralende uitvoering, zodat er voor iedere situatie een oplossing bestaat.

Meer weten? Stuur een mail naar verkoop@attiva.nl of bel 070-3172700

AstroAstro

 

Breedstralers en diepstralers