25 mrt 2019

Astro breedstraler voor hoge omgevingstemperaturen

Disano

Astro High temperature breedstralers

Astro HT is de industriële breedstraler voor gebruik bij temperaturen tussen -20 ° en 60 ° C. Astro is hét product om de beste LED-lichtprestaties in uw bedrijf mogelijk te maken.
Astro HT wordt geleverd in drie versies met een totaal vermogen van 111, 128 en 168 W en lichtstromen van respectievelijk 17.200, 19,265 en 25,500 lumen. Vervanging tot en met 400W metaalhalogeen is geen enkel probleem!
Uitstekende lichtkwaliteit met optimale kleurweergave (CRI 80) en geen verblindingseffect (UGR <22 of UGR<25) zijn gegarandeerd in een armatuur met materialen van goede kwaliteit die zijn gemaakt om lang mee te gaan.
Dankzij de krachtige LED-bronnen van de nieuwste generatie biedt het armatuur een opmerkelijke energiebesparing ten opzichte van een oud verlichtingssysteem, dat onder andere zorgt voor een snelle terugverdientijd, een zeer lange levensduur en lagere onderhoudskosten. Reken mee en zie een efficiency van >150lm/W.

Verdere voordelen van Astro vloeien voort uit het gebruik van geavanceerde en goed presterende Nedap Luxon componenten, getest in Disano Labs om een meer rationeel gebruik van licht mogelijk te maken.
Astro combineert geavanceerde technologie met een doordacht ontwerp, lichtgewicht volumes en zeer goed toepasbaar in iedere installatie.

Het is een industrieel armatuur die tot in de kleinste details is ontworpen op het gebied van technologie, maar die zich ook als een designartikel kan positioneren, dankzij een fraai en eenvoudig ontwerp, in de perfecte Made in Italy-stijl.
Uit te rusten met Nedap Lichtmanagement systemen voor nog veel meer energiebesparing!
Meer weten? Bekijk hier de online catalogus , vraag info aan op verkoop@attiva.nl of bel 070-3172700

Disano  Nedap

Breedstralers en diepstralers