08 apr 2019

Disano Forum HE schijnwerpers voor grote terreinen

Disano

Forum LED is de meest innovatieve straler van Disano voor grote ruimtes, terreinen en sportfaciliteiten. Momenteel geïnstalleerd in duizenden faciliteiten van elke dimensie over de hele wereld en voor grote evenementen, van de Olympische Spelen tot de FIFA-worldcup 2018 in Rusland.
Voor de LED-verlichting van grote ruimtes is de Forum van Disano een echt referentiepunt, dat onder alle omstandigheden energiebesparing en hoge prestaties garandeert.
De meest efficiente versie van de Forum, de Forum HE, vermindert het geïnstalleerde vermogen met bijna 70% en is in staat om 600 W en 1000 W natriumlampen te vervangen. Dit maakt een energie besparing tot wel 65% mogelijk.
Forum LED is een modulaire schijnwerper (met één, twee of drie modules) die wordt gebruikt in een breed scala aan buitenverlichtingssystemen, van grote parkeerterreinen tot sportlocaties.
In de versie met a-symmetrische optica van 50 ° zorgt Forum HE voor een lichtstroom van 139 lumen/watt, terwijl het in de versie met 90 ° groothoekoptiek 141 lumen/watt bereikt.
Forum HE is op verzoek uitgerust met semi-power LED-bronnen met een kleurtemperatuur van 4000K of 3000K.
Forum HE is ook uitgerust met een overspanningsbeveiliging van 4 / 6kV en valt op door zijn bijzonder gunstige prijs.
Forum HE is ook visueel aantrekkelijk: de meest geavanceerde technologie combineert met mooie esthetiek die het beste van “Made-in-Italy”-design weerspiegelt.

Disano

Meer weten? Vraag info aan op verkoop@attiva.nl of bel 070-3172700

Download brochure Forum LED

 

Schijnwerpers