26 mei 2020

Disano led verlichting verlicht Gemeente Veenendaal

Onlangs heeft de Gemeente Veenendaal een nieuwe stap gezet in het streven naar een energie zuinige gemeente. Attiva – Disano heeft, via onze partner Citytec, opdracht gekregen voor het leveren van 650 stuks Disano Polar armaturen voor de Componistenbuurt en de Schepenbuurt.

Aangezien burgerparticipatie hoog in het vaandel staat bij de gemeente heeft men een traject opgezet waarbij de burgers hun voorkeursstem mochten uitbrengen. Een voorselectie heeft plaatsgevonden door de gemeente Veenendaal. Na een uitgebreide proef hebben de bewoners van de wijk een keuze gemaakt en werd in de wijken Componistenbuurt en Schepenbuurt met grote meerderheid gekozen voor de Disano Polar. Het fraaie design en de prettige licht uitstraling maken van dit armatuur een graag gezien lichtpunt in de wijk.

Door de verregaande automatisering in de Disano fabriek in Italiƫ is het ook in deze tijd mogelijk geweest om de armaturen in korte tijd te produceren. Hierdoor zijn de leveringen aan de opdrachtgever op schema en kan de plaatsing van de Polar armaturen volgens de planning worden uitgevoerd.

Interesse in de mogelijkheden van Disano en openbare verlichting? Neem contact op met Peter Galle (mob: 06-22455632) of Dennis Gillesse (06-82443587)

 

openbare verlichting ovl

paaltop armturen