19 feb 2018

Disano schijnwerpers: low optical flicker

Disano

Om de veiligheid in stedelijke ruimten te vergroten, is verlichting een essentieel punt van aandacht. Slechte verlichting draagt bij aan verslechtering van de openbare ruimte als gevolg van diefstal-, vandalisme-, evenals conflicten en asociaal gedrag. Toepassing van de juiste Disano LED verlichting draagt hier als onderdeel van een totaaloplossing aan bij. Het is van essentieel belang om het doel van stedelijke veiligheid na te streven door interactie tussen verlichting en innovatieve technologieën enerzijds en personele middelen en organisatorische betrokkenheid anderzijds. Daardoor worden openbare ruimtes leefbaarder en aantrekkelijker voor iedereen. Het gaat daarbij om de kwaliteit van licht in combinatie met gebruik van innovatieve technologieën en camera’s. “Flicker “ is in dat geval ook een kwaliteitspunt dat grote aandacht verdient.

Disano

Disano illuminazione werd beloond met de UL Optical Flicker-certificering voor sommige van zijn armaturenlijnen. In afwachting van een speciale regeling, heeft Disano, als leider in verlichtingsfabricage, ook veel van zijn producten geclassificeerd op basis van hun lage flikkering.

Bij een gekozen selectie van armaturen gebruikt Disano illuminazione rimpelvrije LED-schakeldrivers die flikkeringen tot een minimum kunnen beperken. De juiste beleving voor de gebruiker en leefbaarheid in de omgeving.

WE NEMEN MAXIMALE ZORG IN AL ONZE PRODUCTEN: EERSTEKLAS MATERIALEN EN VERFIJNDE AFWERKINGEN

Meer weten? Download de complete folder , stuur een mail naar verkoop@attiva.nl of bel 070-3172700

 

Schijnwerpers