23 jan 2019

Disano Radon, robuust ontworpen voor zware toepassingen

Disano

Waterdichte verlichtingsarmaturen zijn fundamenteel, vooral als ze worden geïnstalleerd in industriële- of infrastructurele toepassingen. Dit type armaturen moet robuust en betrouwbaar zijn .

En samen met LED-bronnen zijn dit de belangrijkste kenmerken van een verlichtingssysteem dat een maximale verlichtingsefficiëntie en levensduurduur in de tijd kan garanderen.

De armaturen van de Radon LED- serie van Disano , gemaakt van aluminium en gehard glas, hebben al deze kenmerken! Te beginnen met uitzonderlijke robuustheid, gegarandeerd door materialen van superieure kwaliteit en speciale productieprocessen, zoals de corrosiewerende oppervlaktebehandeling.
Ideaal voor installatie in industriële omgevingen . Radon LED is beschikbaar in verschillende gemetalliseerde optieken en in de anti-glare (UGR <22) –versie. Ook de Radon armaturen zijn voorzien van het keurmerk lage flikkering, wat een zeer belangrijk eigenschap is om de veiligheid en het visuele comfort van werknemers te garanderen.
Radon-LED is de beste investering, ook voor zijn zeer lange levensduur : de Radon-LED haalt tot 100.000 bedrijfsuren in de HP (high performance) -versie en 50000 uur in de HE-versie (hoogrendement).
Verkrijgbaar met verschillende optieken voor het beste resultaat!
Radon LED komt ook in de versie welke speciaal ontworpen is voor de tuinbouw, een van de nieuwe markten van de LED-technologie.

Wilt u:

• een lichtontwerp dat écht voldoet aan de normen, wetten en richtlijnen?
• een verlichtingsinstallatie die aantoonbaar energiezuinig en milieuvriendelijk is?
• kunnen laten zíen dat uw opdrachtgever waar voor zijn of haar geld krijgt?

Laat een bericht achter op de site of bel met 0703172700

Logo

 

Waterdichte armaturen