17 mei 2019

Disano Rolle verovert Rotterdam

Disano

Disano Illuminazione gaat verder!

De Veranda op Zuid is een bruisend uitgaansgebied tussen de Nieuwe Maas en stadion de Kuip. Met de grote bioscoop Pathé, de vele restaurants, bowlingcentre en nog veel meer, is Veranda een druk bezocht gebied.
De gemeente Rotterdam heeft hier veel aandacht besteed aan een sfeervolle en ook een sociaal- en  verkeersveilige omgeving. En dat is uitermate goed gelukt. Toch komt dan het moment dat ook dit gebied duurzamer gemaakt moet worden. In de omgeving buiten de Veranda werden bestaande openbare verlichtingsarmaturen aangepast naar led om zodoende zo min mogelijk grondstoffen te gebruiken.
Voor de Veranda zelf heeft gemeente Rotterdam gekozen voor een Disano armatuur van het type Rolle. De vormgeving van dit armatuur zorgt voor eenzelfde uitstraling als die er reeds was en daarnaast heeft Disano Rolle een hele specifieke lichttechniek dat een uitzonderlijk goed lichtbeeld genereert. Tevens zijn de Rolle armaturen uitgevoerd met een licht-management systeem zodat de gemeente en politie in kunnen spelen op calamiteiten.
Met de keuze voor Disano Illuminazione heeft gemeente Rotterdam ingespeeld op een circulaire economie. De Italiaanse fabrikant Disano produceert haar armaturen van gerecyclede grondstoffen en heeft zelfs haar productieproces ingericht om zo milieuvriendelijk mogelijk te produceren. Dit heeft Disano Illuminazione vastgelegd in de ISO14001. De robuuste kwaliteit van Disano Rolle zorgt er tevens voor dat aan het einde van zijn levensduur de Rolle, in het circulariteitskader Re-use, prima hergebruikt kan worden.
Aangezien gemeente Rotterdam circulariteit hoog in het vaandel heeft staan, is een keuze voor Disano Rolle in de Veranda dus een logische.

#disanoilluminazione #led #ledtechnology #madeinitaly

 

Disano Disano

 

Meer weten? Vraag info aan op verkoop@attiva.nl of bel 070-3172700

 

openbare verlichting ovl