12 mrt 2018

CO2 doelstellingen gemakkelijk haalbaar met high performance armaturen

 

Disano            Disano

 

Disano heeft de buitenverlichting series Stelvio, MiniStelvio en Rolle uitgebreid met een “high performance” uitvoering.

Deze series worden al op grote schaal toegepast in de openbare verlichting, vanwege de uitmuntende prestaties, maar nu bestaat de mogelijkheid om nog verder op de energiekosten te besparen.
Met een netto rendement van tot wel 164lm/W  is het nu zelfs mogelijk om standaard straten te verlichten met 8W LED.
Dit alles ook nog eens gecombineerd met Smart City uitvoeringen levert uiteraard een enorme besparing op energiekosten en onderhoud op.
Vanzelfsprekend zijn deze armaturen niet alleen geschikt voor openbare verlichting, maar ook voor bijvoorbeeld parkeerplaatsen of zelfs bij bepaalde uitvoeringen industrieterreinen.
Toepasbaar als opsteek- of als opschuifarmatuur waarbij het in beide gevallen mogelijk is om het armatuur nog te kantelen resp. 10 en 15 graden.
Doordat het armatuur voorzien is van een zogenaamde “Quick connector” kan het gemonteerd en aangesloten worden zonder te openen.
Wanneer het armatuur toch geopend dient te worden, wordt het automatisch spanningsloos, zodat men veilig onderhoud kan plegen.

De nieuwe HP serie uit de Disano familie biedt een meer dan uitstekende oplossing voor het verlichten van straten en wegen, maar ook parkeerterreinen kunnen  met dit armatuur  uitstekend verlicht worden, waarbij op het gebied van energiebesparing en onderhoudskosten een hoop te winnen valt.

Meer weten? Stuur een mail naar verkoop@attiva.nl of bel 070-3172700

DisanoDisanoDisano

 

openbare verlichting ovl