08 jul 2019

Disano Square: buiten is het mooi

Om een ruimte effectief te verlichten, moet naast het leveren van de nodige hoeveelheid licht ook aandacht worden besteed aan esthetiek, ontwerp en lichtverdeling. Daarnaast speelt het duurzame energie aspect een leidende rol. Disano Square is de nieuwe LED-verlichtingsarmatuur ontworpen om verbeterde verlichting te leveren, met de maximale betrouwbaarheid in zowel binnen- als buitenomgevingen.

In de versie met wandmontage, met directe en indirecte verlichting, garandeert Square de beste functionele en esthetische resultaten met een minimaal verbruik en de best mogelijke lichtverdeling. De degelijkheid van de gebruikte materialen, evenals de behuizing van spuitgietaluminium en een schok- en hittebestendige kap van gehard glas maken dit product ook ideaal voor installatie buitenshuis.

Eenvoudig te installeren! Het is niet nodig om de armatuur te openen, vandaar de veelzijdigheid van Square LED voor het verlichten van façades met klasse en elegantie.

Het Square- assortiment omvat ook de schijnwerperversie, met volledig draaiende vierkante lenzen of optica om het beste belichtingslandschap te ontwerpen.

De Disano Square armaturen zijn uitgerust met COB LED-bronnen die zorgen voor een lange levensduur van de lamp (70% van de lichtstroom wordt gedurende 50000 uur aangehouden), verminderd stroomverbruik (4700 lumen met slechts 37 W) en een hoge lichtkwaliteit; een kleurtemperatuur van 3000- en 4000K en CRI van 90. En de natuurlijke amberversie met de warme 2200K.

De esthetiek, soberheid en ontworpen in de typische Made-in Italië-stijl, vergroten alle voordelen van deze Square serie, die zich gemakkelijk aan elk type installatie aanpast.

#disanoilluminazione #led #ledtechnology #madeinitaly

Meer weten van de Disano Square?

Laat een bericht achter op de site of bel met 0703172700