11 sep 2020

Fosnova Liset 2.0: Meer dan totaal lichtsysteem

Fosnova presenteert een nieuwe versie van Liset, een zeer succesvol lineaire LED-armatuur! Liset 2.0 biedt verlichtingsoplossingen met een hoogwaardig ontwerp en de meest geavanceerde LED-technologie.

 

 

Liset 2.0, een van de nieuwe producten in de Fosnova 2020-catalogus, is ontworpen volgens de criteria van Human Centric Lighting. Dit is de  ontwerp- en implementatiebenadering die zich richt op de gezondheid en het welzijn van mensen.

 

Maximaal visueel comfort wordt verzekerd door optica van optisch polycarbonaat voor een diffuus, homogeen en aangenaam licht. De zeer hoge kleurweergave (CRI> 90), het lage flikkerniveau (low flicker) en de anti-verblindingsoptiek dragen bij aan de bescherming van de gezondheid en het verhogen van de kwaliteit van de verlichte omgeving. Liset 2.0 kan worden toegepast als plafond-, track-, inbouw-  of gependeld armatuur.  Door het zeer brede scala aan oplossingen is de Fosnova Liset 2.0 in staat om aan elk type functioneel ontwerpvraag te voldoen.

 

Vooral in kantoren  (UGR<19) biedt Liset 2.0 de hoogste kwaliteit van licht om de gezondheid van diegenen die werken te beschermen, dankzij de donkere lichtoptica , om parabolische (niet-reflecterende en anti-iriserende) honingraten te verdubbelen in spiegelend aluminium 99,99, zeer lage luminantie , met PVD-behandeling, die de lichtefficiëntie optimaliseert.

 

Voor projecten waarvoor een architectonisch ontwerp vereist is, is Liset 2.0 verkrijgbaar met zwarte of witte polycarbonaat-Liset 2.0 optiek met antireflectie voor meer visueel welzijn en een zeer goed esthetisch resultaat.

 

Met Liset 2.0 voldoet de efficiëntie van nieuwe technologieën aan de creativiteit van”Made in Italy”.

 

#disanoilluminazione #led #ledtechnolog#humancentriclighting

Catalogus opvragen? Stuur een mail naar verkoop@attiva.nl. Of vraag info op 0703172700