Openbare Verlichting kofferarmaturen
26 apr 2021

Giovi, alleskunner in de buitenruimte

Openbare Verlichting kofferarmaturen

Duurzaamheid Giovi kofferarmaturen

Disano Mini Giovi vertegenwoordigt de nieuwste generatie LED-kofferarmaturen. Ze zijn ontworpen met de nieuwste lichtbronnen en de meest geavanceerde lichtregelings- en beheersystemen.
De aerodynamische behuizing van gegoten aluminium biedt zeer weinig weerstand tegen de wind. De koelribben zijn speciaal ontworpen om een optimale warmteafvoer en een efficiënte werking van de LED mogelijk te maken. Giovi is het eerste armatuur uitgevoerd met mid-power leds met een levensduur van 100.000 uur! Daarnaast heeft Giovi een ENEC PLUS certificering.

Efficiency Giovi kofferarmaturen

Giovi kofferarmaturen familie zijn altijd uitgerust met een advanced program driver. Zo geprogrammeerd dat men altijd de juiste hoeveelheid licht in de praktijk heeft. Giovi heeft de hoogste efficiency tot wel 171 lm/W netto armatuur rendement. Een besparing tot wel 75%!

Intelligente verlichting

Lichtcomfort

De modulariteit van het optische systeem, de oplossingen die zijn gebruikt voor het ontwerp van de elektronische schakeling en de optimale beheersing van de bedrijfstemperaturen, maken van de Giovi-lijn een uiterst professioneel, flexibel en betrouwbaar product. In verschillende situaties kan dit enorme toepassingsvoordelen garanderen. Giovi armaturen zijn verkrijgbaar in diverse lichtkleuren en optieken. Naast 3000K en 4000K bijvoorbeeld ook in Amber (1750K). Optieken zijn beschikbaar  in breed- tot asymmetrisch stralend alsook voor voetgangersoversteekplaatsen. De Giovi familie is voorzien van Low Flicker led met hoogste photo-biologische veiligheidsklasse (RG0) voor een optimale oogbescherming!

Slimme controle

Slimme controle- en beheersystemen maken het mogelijk verbruik en de lichtstroom te controleren op basis van de werkelijke behoeften.

Giovi en MiniGiovi zijn ontworpen om lang mee te gaan!

Dankzij de kwaliteit van de geselecteerde materialen en  de superieure oppervlaktecoating.

Interne veiligheidsvoorzieningen beschermen de elektrische circuits tot 10Kv.

 

openbare verlichting ovl

Gerelateerde nieuwsartikelen

Openbare Verlichting kofferarmaturen

Giovi, alleskunner in de buitenruimte

Met zo’n 64 jaar ervaring in het ontwikkelen van verlichtingsoplossingen en meer dan 13 jaar ervaring met LED verlichtingstoepassingen, is Disano Illuminazione inmiddels zeer vooruitstrevend in circulair produceren.

26 apr 2021