08 nov 2021

Health UGR<19

De verlichting van doorgangsruimten en werkplekken (openbare gebouwen, kantoren, hotels en restaurants) is van groot belang. Goed verlichte openbare ruimtes dragen bij aan een gevoel van veiligheid en welzijn. De robuuste en hoogwaardige Health-inbouwspots van Disano zijn de beste oplossing, omdat ze gemakkelijk in elke omgeving kunnen worden ingebouwd en tegelijk een maximale efficiƫntie en een lange levensduur garanderen.

De Health UGR<19-uitvoering is speciaal ontworpen voor werkplekken. Ze is voorzien van een niet-verblindende optiek in gemetalliseerd aluminium en de nieuwste generatie hoogrendements-LED’s. Naast de uitstekende kwaliteit van het LED-licht, met een buitengewone kleurweergave-index, zijn de Health-spots ook gecertificeerd als “low flicker”, wat duidt op een stabiele lichtopbrengst met minimale flikkeringniveaus.

De inbouwversie kan worden uitgerust met lichtbeheer- en regeltechnologie, zoals aanwezigheidssensoren en afstandsbedieningssystemen, om de efficiƫntie en de levensduur te verhogen en verspilling en onnodig schakelen te voorkomen. Hij is ook verkrijgbaar met een DIP-schakelaar.