05 mei 2021

Hitachi S20 Mensen eerst, dan technologie

Meerwaarde met integratie van licht en lichtmanagement

Disano en Nedap maken het wederom waar; een energiebesparing van meer dan 70%! En een geweldige lichtkwaliteit! Het project is nog in volle gang. In tegenstelling tot dit cijfer, weten we dat de gemeten waarden nog beter zullen zijn. Dat is te danken aan het NEDAP lichtmanagement systeem, wat inzicht geeft in de optimale werking en besparingen.

Daarnaast ervaren de mensen van S20 de juiste lichtsterkte, veiligheid en comfort! Én, deze mensen zijn het belangrijkste onderdeel bij Hitachi. Daarom staat of valt het succes van Hitachi  met het enthousiasme, de expertise, het professionalisme, de creativiteit en de ondernemingsdrang van personen.

De oplevering van dit complete project wordt binnen enkele weken verwacht. Dan zijn ook de kantoren, werkplaatsen en buitenterrein voorzien van duurzame licht en lichtmanagement.

In vergelijking met oude installatie is het een verschil van dag en nacht!

Hoppenbrouwers Techniek is als installateur dé aannemer voor dit werk!

Disano Astro is dé LED vervanger voor highbays

Dit highbay armatuur bestaat in diverse vermogens en kan 1 op 1 uitgewisseld worden met 250W en 400W metaalhalogeen armaturen. De behuizing  is volledig van gietaluminium en wordt afgesloten door een gehard glazen ruit. De koelribben zorgen voor een uitstekende temperatuurhuishouding in het armatuur. Hierdoor zullen de leds gemakkelijk de verwachte levensduur bereiken. De 4mm gehard glazen ruit laat zich eenvoudig reinigen in vervuilde omgevingen.

De Nedap IoT Node wordt door Disano in de armaturen verwerkt. Plug en Play voor de installateur!

Catalogus

Attiva levert een compleet programma verlichting. Naast industriële verlichting leveren wij ook verlichting voor kantoren, sport, scholen en de openbare ruimte. In onze online catalogus vindt u het complete programma.

Lichtplan

Een goed lichtplan laat zien of de verlichting van uw project voldoet aan de geldende normen, eisen, wetten, regels en richtlijnen. Attiva is zo’n leverancier die een écht goed lichtplan kan maken. Voor zowel uw buiten- als binnenverlichting.

Vraag nu gratis uw vrijblijvende lichtontwerp aan via 070 – 3172700 of info@attiva.nl

Meer weten over verlichting en de vele mogelijkheden? Neem nu contact met ons op.

 

Breed en diepstralers

Intelligente verlichting iot

Astro breedstraler