03 okt 2021

Ischia eenvoudig en modern

Ischia

Ischia is de perfecte mix van Italiaanse kwaliteit en LED-efficiƫntie, die garant staat voor opmerkelijke energiebesparingen en een geweldige lichtopbrengst. Ischia is een zeer veelzijdige paaltop die goed past in zowel historische centra als moderne stedelijke gebieden. De Ischia serie is gemaakt om parken en woonwijken te verlichten, maar ook lanen in stadscentra en voetgangersgebieden.

Eenvoudig en modern

Ischia

 

Met zijn ronde behuizing en eenvoudig maar modern design herinnert Ischia aan de ecologische geloofsbrieven van LED-verlichting, waardoor het het ideale product is voor de verlichting van parken en woonwijken.

 

De ronde vorm maakt het mogelijk verschillende combinaties van vermogen, lichtstromen en fotometrische verdelingen te verkrijgen. De zorgvuldige selectie van materialen en elektronische componenten garandeert totale veiligheid tijdens het gebruik en weerstand tegen stoten, thermische schokken en weersinvloeden.

 

 

Het modulaire optische systeem, het ontwerp van de elektronische circuits en de optimale beheersing van de bedrijfstemperaturen maken van de Ischia serie een uiterst professioneel, flexibel en betrouwbaar product, dat in verscheidene toepassingen enorme voordelen kan bieden.

Ischia

Ischia is ontworpen om installateurs en ontwerpers in staat te stellen elke stedelijke omgeving te verfraaien, mede dankzij de eenvoudige montage. Met de meegeleverde centrale connector kan de lamp boven op de palen met een diameter van 60 mm worden gemonteerd. De aansluiting op de stroomleiding gebeurt via de meegeleverde stekkerverbinding.

Verlichting voor elke behoefte

Ischia is standaard verkrijgbaar met 3000K en 4000K kleurtemperaturen, en met een 2200K AMBER kleurtemperatuur om een gezellig omgevingslicht te reproduceren dat geassocieerd wordt met zonsondergang. Op die manier wordt kunstlicht een minder storend element in de omgeving, waardoor de behoeften van de omringende flora en fauna gerespecteerd worden.

Ischia