28 sep 2017

Stoer, Stijlvol, Stelvio

Disano

Italiaanse perfectie in techniek, elegantie  en betaalbare exclusieviteit! Dat maakt deze (mini)Stelvio serie tot een onmisbare oplossing voor elk lichtproject.
Het armatuur is volledig gefabriceerd uit gietaluminium en aan de bovenzijde voorzien van koelribben, die het oppervlak vergroten zodat de warmte van de LED’s afgevoerd kan worden. De behuizing is electrostatisch gecoat waardoor hij bestand is tegen alle weersomstandigheden. De onderzijde wordt afgesloten door een gehard en schokbestendig glas van 4mm.
Tevens is het armatuur voorzien van een driver met een thermische beveiliging. Dit betekent dat wanneer de temperatuur te hoog op loopt de verlichting automatisch terugdimt, zodat er minder warmte gegenereerd wordt. Onder normale omstandigheden zal dit nooit gebeuren, maar in situaties waarbij op een mooie zonnige zomerdag het licht toch om wat voor reden blijft branden, zullen de armaturen terugdimmen en uitschakelen om schade aan de LED’s te voorkomen.
Door bovengenoemde maatregelen krijgt men een garantie van 5 jaar op de LED’s, wanneer het project aangemeld is.
Smartlighting met smartcity oplossingen zijn uiteraard mogelijk!
Het armatuur wordt geleverd in een aantal standaarduitvoeringen voor wat betreft het vermogen en de lichtkarakteristiek, maar daar het armatuur modulair is opgebouwd kan dit aangepast worden aan de toepassing.
Toepasbaar als opsteek- of als opschuifarmatuur waarbij het in beide gevallen mogelijk is om het armatuur nog te kantelen resp. 10 en 15 graden.
Doordat het armatuur voorzien is van een zogenaamde “Quick connector” kan het gemonteerd en aangesloten worden zonder te openen. Wanneer het armatuur toch geopend dient te worden, wordt het automatisch spanningsloos, zodat men veilig onderhoud kan plegen. Bewegende van de Stelvio vindt u via deze link: Disano (mini)Stelvio

Zelf rekenen met de Stelvio, download de 3270 Stelvio ldt-files of de 3275 Ministelvio. Meer bestanden vraagt u aan op info@attiva.nl

 

openbare verlichting ovl