Vakbeurs Openbare Ruimte
17 jul 2023

Vakbeurs Openbare Ruimte 27 en 28 september 2023

We zijn zeer verheugd dat ons team ook dit jaar weer aanwezig zal zijn op de Vakbeurs Openbare Ruimte, gehouden op 27 en 28 september in de Jaarbeurs van Utrecht. We nodigen je van harte uit om ons te bezoeken op standnummer 3.4.36, waar we een boeiende presentatie houden over de nieuwste ontwikkelingen in openbare verlichting.

Openbare verlichting speelt een cruciale rol bij het creëren van veilige en leefbare stedelijke omgevingen. Als grote speler in deze branche zijn we constant bezig met het ontwikkelen van innovatieve oplossingen die de efficiëntie, duurzaamheid en esthetiek van openbare verlichting verbeteren. Tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte zullen we enkele van onze meest geavanceerde technologieën en producten demonstreren, en je kunt deze van dichtbij ervaren.

Onze stand is een hub van inspiratie, waar je kunt ontdekken hoe onze oplossingen kunnen bijdragen aan het verlichten van de openbare ruimtes in je stad, gemeente of project. We hebben een team van experts klaarstaan om je te voorzien van gedetailleerde informatie over onze producten, hun functionaliteiten en voordelen. Of je nu geïnteresseerd bent in energiezuinige LED-verlichting, slimme verlichtingsoplossingen, lichtmanagement of andere aspecten van openbare verlichting, ons team staat klaar om je vragen te beantwoorden en met je in gesprek te gaan.

De Vakbeurs Openbare Ruimte is een uitgelezen kans om je kennis te vergroten, nieuwe contacten te leggen en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends binnen ons vakgebied. Deze beurs is een ontmoetingsplaats voor professionals en stakeholders uit de publieke sector, waar ideeën worden uitgewisseld en samenwerkingen worden gestimuleerd.

Dus markeer 27 en 28 september in je agenda en kom langs bij standnummer 3.4.36 tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte in de Jaarbeurs van Utrecht. Laat je inspireren door onze innovaties, ontdek hoe we de openbare verlichting van de toekomst vormgeven en maak kennis met ons enthousiaste team.

Wij kijken ernaar uit je persoonlijk te ontmoeten en samen te werken aan een helder verlichte toekomst!

Vakbeurs Openbare Ruimte
Gratis toegang
Na uw registratie ontvangt u op het door u ingevoerde e-mailadres een bevestiging met uw voucher.