25 feb 2019

Disano OV armaturen met Amber led’s

Disano

 

High Performance van Disano, nu nog efficiënter en vleermuisvriendelijk

U heeft het artikel misschien nog wel op het netvlies staan: 8 watt led in gemeente Veere.
Disano ontwikkelde iets meer dan een jaar geleden het High Performance led systeem. De uitzonderlijk hoge efficiëntie van dit systeem levert de gemeente ongeveer 40% EXTRA energie besparing op t.o.v. traditionele led armaturen!!!
Dit betekent dus ook aanzienlijk minder CO2 uitstoot, wat elke gemeente gezien de klimaatdoelstellingen moet aanspreken.
Na gemeente Veere volgden andere gemeenten zoals gemeente Hoekse Waard en gemeente Montferland die met Disano Mini Stelvio High Performance substantieel meer energie bespaarden en CO2 uitstoot reduceerden.
Gemeente Loon op Zand heeft de primeur met vleermuisvriendelijke verlichting in een High Performance uitvoering. De Kasteellaan te Loon op Zand is uitgevoerd met Mini Stelvio High Performance met Amber kleur licht. Door het toepassen van deze led’s wordt niet alleen veel energie bespaard maar ook de ecologische doelstelling ingevuld. De vleermuispopulatie heeft in de omgeving van de Kasteellaan minimaal hinder van de verlichting, terwijl de sociale veiligheid op peil blijft. Met een kleurweergave index van CRI 70 is de kleurherkenning ook met Amber kleurige led’s zeer goed!

Wilt u meer weten over High Performance:
Mail naar verkoop@attiva.nl of bel Peter Galle (06-22455632)

Disano

 

openbare verlichting ovl