Intelligente verlichting
10 jun 2021

Webinar Connected Lighting 23 juni 2021 van 12:30 tot 13:00 uur

https:[contact-form-7 id="5838" title="Webinar inschrijving"]

Attiva’s Lunch & Learn Webinar

‘Connected Lighting refereert aan lichtinstallaties waarin de armaturen met geïntegreerde sensoren onderling verbonden zijn in een bedraad of draadloos netwerk. Het doel hiervan is de verlichting zowel op afstand te bedienen als te monitoren en zo de juiste intensiteit, kleur en kwaliteit van het licht af te stemmen op het juiste moment en op de juiste locatie. Het uiteindelijke doel is een zo laag mogelijk energieverbruik en operationele kosten en een zo hoog mogelijke efficiëntie en comfort.

Uiteindelijk zal alle verlichting ‘Connected Lighting’ zijn en verbonden in een netwerk, en controleerbaar via internet. Op dit moment zijn er zo’n 22 miljard IoT (Internet of Things) apparaten in real-time verbonden. De verwachting is dat dit er in 2030 minimaal 50 miljard zijn. Connected Lighting is dus geen trend die overwaait, maar het “nieuwe normaal” in de wereld van de professionele verlichting.

Dit keer hebben we een hele speciale gastspreker uitgenodigd;

Andries Jan Oosterhof van Nedap Luxon. Andries Jan is hét orakel, en weet van alle in’s en out’s op het gebied van integratie van (merk-onafhankelijk) verlichtingsarmaturen in een eenvoudig, duurzaam en kosten-efficient geautomatiseerd lichtsysteem.

In Attiva’s Lunch & Learn webinar geeft Andries Jan antwoord op vragen als:

  • Welk probleem los je hiermee op?
  • Is het de oplossing of het probleem?
  • Hoe kan het dat , met Connected Lighting mijn ‘Cost of Ownership’ omlaag gaat?’
  • Is Connected Lighting verplicht voor het energielabel A in 2030?
  • Hoe ga ik te werk met Connected Lighting in mijn project?’

In slechts 30 minuten zullen we het onderwerp ‘Connected Lighting’ op een duidelijke en informatie wijze, bespreken en van alle onduidelijkheden ontdoen.

Kun je wel een leerzaam momentje gebruiken tijdens de lunch? Schrijf je dan snel in, en log in op woensdag 23 juni om 12:30 – 13.00

Klik hier om je in te schrijven