Openbare verlichting

Openbare verlichting OVL

Bij openbare verlichting spelen veiligheid en comfort een essentiële rol. Daarnaast spelen ook duurzaamheid, levensduur, kwaliteit en design een belangrijke rol bij het maken van een keuze. Openbare verlichting is een verzamelnaam voor de vele toepassingsgebieden die een openbare ruimte kent. Het is veel meer dan straatverlichting. Maar zo zorgt ze ook voor zicht en veiligheid voor de mensen die ’s avonds op straat zijn.

Ook parken, winkelcentra, pleinen en tunnels maken deel uit van de openbare ruimte die allemaal hun specifieke eigenschappen hebben. Daarom worden er verschillende eisen gesteld aan de buitenverlichting.

Openbare LED verlichting

Openbare verlichting van Disano is afgestemd op de vele eisen die gesteld worden aan LED straatverlichting Waarbij een steeds belangrijker wordend element de connected lighting is, intelligente verlichting. Openbare verlichting heeft vele functies die grote invloed hebben op ons sociale en culturele leven. En dat niet alleen! Ook de economie en milieu nemen een steeds belangrijkere plek in.

Disano is een grote speler op de markt als het gaat over openbare verlichting

Neem bijvoorbeeld de Sella. De Sella is uitgevoerd met spiegeltechniek waarbij de LED’s verdiept in het armatuur zitten, waardoor er geen inkijk in de lichtbron is. De Sella geeft zodoende een prettig comfortabel lichtbeeld.

 

Sella openbare verlichting ovl

Disano Sella

 

Intelligente openbare LED verlichting

In de gemeente Westland hebben wij met een groot vervangingsproject de straat voorzien van de Sella. Speciaal voor dit project zijn de armaturen uitgevoerd met Citytouch componenten. Zij maken het mogelijk de armaturen te laten communiceren met een portal, waardoor de gemeente altijd op de hoogte is van de staat van de openbare verlichting.

Wilt u meer weten? Mail ons verkoop@attiva.nl

 


 

Robuust en oerdegelijk

Zoekt u een uiterst robuust en oerdegelijk armatuur? Dan is de Mini Stelvio voor u de juiste keuze. De stevige ruim bemeten koelribben zorgen voor een uitstekende koeling van de elektronica, waardoor er een zeer lange levensduur gegarandeerd kan worden. Meer dan 13 jaar bewijst Disano Mini Stelvio zijn vooraanstaande positie in de internationale markt van functionele openbare verlichting. Natuurlijk is de Mini Stelvio uit te rusten met een Zhaga connector voor smart city oplossingen.

Softwarebedrijf Infor, het vroegere Baan, heeft gekozen voor de Mini Stelvio. Het resultaat is een fantastisch voorbeeld van hoe een moderne, verlichte parkeerplaats eruit hoort te zien.

 

Mini Stelvio openbare verlichting ovl

Disano Mini Stelvio

 

Of wat denkt u van de Giovi en zijn kleine broertje de Mini Giovi

 

Giovi    Mini Giovi

 


 

Eigentijdse vormgeving en comfortabele lichtbeleving

Tot slot willen wij u voorstellen aan de Disano Rolle. Het design van de Disano Rolle is eigentijds en ontworpen door architect Alessandro Pedretti. Eigentijds in vormgeving en eigentijds in een uitstekend comfortabele lichtbeleving. De specifieke lichttechniek waarmee Rolle uitgevoerd wordt is uniek en zorgt voor een meer dan uitstekend visueel comfort. Wilt u de beleving van de ouderwetse compact fluorescentie lamp?  Dan is Rolle voor u de meest logische keuze.

In de prachtige gemeente Veere, gelegen aan de Zeeuwse kust, hebben wij zo’n 300 extreem zuinige Led armaturen van Disano geplaatst. De gemeente heeft in dit vervangingsproject gekozen voor het Disano Rolle High Performance armatuur. Wat is hier zo bijzonder aan? High Performance is de nieuwste ontwikkeling van Disano, waarmee ten opzicht  van traditionele led-armaturen nog eens gemiddeld 40 tot 45% extra energie wordt bespaard!

 

Disano Rolle HP openbare verlichting ovl

Disano Rolle HP

 

Rekenvoorbeeld Rolle High Performance

 


Disano openbare verlichting in beeld en geluid

 

 


 

Nieuw in programma Disano openbare verlichting

Aura Led

Aura LED LEES MEER>>                          

 

Ischia LED

 Ischia LED LEES MEER>> 

 

Visconti LED

Visconti LED LEES MEER>>


 

Referentie projecten Attiva openbare verlichting

openbare verlichting

Sella voor industrieterrein in de Kilder en ’s Heerenberg


 

Disano Paaltoparmatuur Lucerna

Lucerna in Gemeente Middelharnis


 

Disano Paaltoparmatuur Lucerna

Lucerna in Oudenhoorn, Gemeente Nissewaard


 

Van Veen Assurantiën


 

Disano Paaltoparmatuur Lucerna

Lucerna in Oudenhoorn, gemeente Nissewaard


 

Disano Sella 2 straatverlichting

Disano Sella in Gemeente Westland


 

Wat kan Attiva voor u betekenen op het gebied van openbare LED verlichting ovl

Dit alles is nog maar een greep uit ons brede assortiment aan openbare verlichting. Kijkt u rustig eens rond in onze geheel vernieuwde Online catalogus!

Naast openbare verlichting vindt u het complete programma buitenverlichting, binnenverlichting en industriële verlichting.

Uiteraard kan Attiva u ook ondersteunen met het maken van een goed lichtontwerp. Door middel van een lichtplan bieden wij u advies en ondersteuning bij al uw lichtaanvragen en adviseren wij u bij het kiezen van de beste oplossing.

Kom in contact met ons: wij helpen u graag