Openbare verlichting

Openbare verlichting van levensbelang

Openbare Verlichting

Essentieel voor comfort en veiligheid op straat is de openbare verlichting. Naast comfort en veiligheid spelen ook duurzaamheid, levensduur, kwaliteit en ontwerp een belangrijke rol bij het maken van een keuze voor een armatuur.

Openbare verlichting is echter een verzamelnaam voor de vele toepassingsgebieden die een openbare ruimte kent. Het is veel meer dan alleen straten verlichten. Deze zorgt namelijk ook voor zicht en veiligheid voor de gebruikers van de openbare ruimtes die ’s avonds op straat zijn.

Ook parken, pleinen, winkelcentra en bijvoorbeeld tunnels zijn onderdelen van de openbare ruimte die allemaal hun eigen specifieke eigenschappen hebben en dus andere eisen stellen aan de buitenverlichting.

De LED-straatverlichting van Disano is afgestemd op de vele eisen die gesteld worden aan openbare verlichting. Een steeds belangrijker wordend element hierbij is connected verlichting, intelligente verlichting.

Openbare verlichting heeft vele functies die grote invloed hebben op ons sociale en culturele leven, maar ook op de economie en milieu. Om deze invloed beter beheersbaar te maken en het milieu te sparen, wordt straatverlichting toegepast die van op afstand bediend en beheerd kan worden door de zogenaamde duurzame Smart Lighting Systemen.

Deze Smart Lighting Systemen kunnen ervoor zorgen dat de openbare verlichting steeds flexibeler wordt, nog meer energie bespaard kan worden en zodoende de CO2 uitstoot verder wordt verminderd en verzameld en gedeeld kan worden. Dit maakt onze OVL milieuvriendelijker en verbetert het sociale en culturele leven in de stad.

Al meer dan 60 jaar ontwikkelt en produceert Disano Illuminiazione buitenverlichting. Met de toetreding van LED heeft Disano Illuminazione zich verder gespecialiseerd tot één van de meest toonaangevende fabrikanten van LED-straatverlichting in Europa.

In de verlichtingsarmaturen van Disano worden verschillende technieken toegepast om het betreffende toepassingsgebied zo goed mogelijk te verlichting en lichtvervuiling te voorkomen.

Catalogus 

Attiva levert een compleet programma verlichting. Naast de openbare verlichting leveren wij ook verlichting voor kantoren, industrie, sport, tuinbouw, scholen enz. In onze online catalogus vindt u het complete programma.

Lichtplan

Een goed lichtplan laat zien of de verlichting van uw project voldoet aan de geldende normen, eisen, wetten, regels en richtlijnen. Attiva is zo’n leverancier die een écht goed lichtplan kan maken. Voor zowel uw openbare verlichting als binnenverlichting.

Vraag nu gratis uw vrijblijvende lichtontwerp aan via 070 – 3172700 of info@attiva.nl

Meer weten over openbare verlichting en de vele mogelijkheden? Neem nu contact met ons op