Oplossingen voor de buitensport

In steden en voorsteden verhoogt de juiste verlichting van grote of kleine straten, bruggen en openbare ruimten het veiligheidsgevoel en energiebesparing. Disano biedt oplossingen voor verlichtingsbeheer die aan de strenge eisen van buitenverlichting kunnen voldoen.

Disano biedt lichtmanagementoplossingen voor sportfaciliteiten waar voetbal-, tennis-, rugby-, basketbal- en volleybalwedstrijden worden gespeeld.
Er zijn drie lichtregelsystemen die zich perfect kunnen aanpassen aan alle installaties, van de kleinste tot de grootste en meest complexe:

  • ELEMENTAIRE DRAADLOOS
  • GEAVANCEERDE DRAADLOOS
  • DMX TOP OPLOSSING

DRAADLOOS SYSTEEM – voor sportfaciliteiten – ELEMENTAIR

 

ELEMENTAIR DRAADLOOS: een oplossing voor draadloze lichtregeling, ontworpen voor kleine en middelgrote niet-professionele sportcentra om de verlichtingsniveaus aan te passen aan de sportevenementen die worden gehouden.
Deze oplossing is van toepassing op de volgende productfamilies

 

AstroSaturnoRodioForum

Astro                                              Saturno                                          Rodio                                          Forum

 

DRAADLOOS SYSTEEM – voor sportcomplexen – ADVANCE

 

ADVANCE WIRELESS: draadloze lichtsturingsoplossing ontworpen voor kleine en middelgrote niet-professionele sportcentra om het lichtniveau aan te passen aan de sportevenementen die plaatsvinden.
Deze oplossing is van toepassing op de volgende productfamilies:

 

AstroRodioForum

Astro                                                  Rodio                                              Forum

 

DMX TOP SOLUTION – voor sportfaciliteiten

 

DMX TOP SOLUTION: een lichtregelsysteem dat is ontworpen voor grote professionele arena’s die zeer hoge en gelijkmatig verdeelde verlichtingsniveaus vereisen om te voldoen aan de behoeften van HDTV. Het systeem maakt het mogelijk de helderheid van de lichten aan te passen en spectaculaire verlichtingseffecten te creëren die een sterke visuele impact hebben op de kijkers.

Forum LED is uitgerust met DMX-compatibele drivers. Het DMX-protocol is nodig voor dynamisch licht dankzij de onmiddellijke reactietijd en het vrijwel onbeperkte aantal adressen. DMX kan ook worden gebruikt voor functioneel dimmen met eenvoudige lichtregelaars in high-end sportinstallaties. DMX maakt alle mogelijke scenische effecten mogelijk, evenals de bewaking van elke armatuur en het gemak van de configuratie dankzij de zelfadresserende DMXRDM-functies.

 

DOWNLOAD DE BROCHURE