Disano Paaltoparmatuur Vista

Paaltop armaturen

Openbare verlichting, waar de paaltop armaturen een belangrijk onderdeel van zijn, is niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Het zorgt voor zicht en veiligheid voor de gebruikers van de openbare ruimte die ’s avonds op straat zijn.

Tegenwoordig worden er echter wel steeds meer eisen gesteld. Het armatuur dient niet alleen functioneel te zijn, maar moet er ook nog eens fraai uitzien. En dit is iets wat je wel aan de Italianen over kunt laten : Design.

Disano heeft een fraaie collectie paaltop armaturen in haar assortiment.

Neem bijvoorbeeld de Vista: hetgeen in het Italiaans mooi uitzicht betekent. Een tijdloos design: al veel gemeentes hebben voor deze paaltoparmatuur gekozen om hun pleinen te verlichten.

Het Havenplein in Tholen staat mooi in het licht met de Disano Vista

Paaltop armatuur Disano Vista

Disano Vista

_______________________________________________________

Of wat vindt u van de Disano Polar? Eén van de meest onderscheidende paaltoparmaturen die de markt kent. Zijn fraaie design wordt gecombineerd met een hoge mate van functionaliteit. Diverse verlichtingsconfiguraties maken dat de Polar elke woonomgeving uitstekend en prettig verlicht. De vernieuwde uitvoering behoort tot de meest zuinige in dit segment.

Bergen om Zoom heeft haar park “Kijk in de Pot” verlicht met de Disano Polar

 

Ook Etten Leur heeft gekozen voor de fraaiste kegel van Nederland : Disano Polar

Paaltoparmatuur Disano Polar

Disano Polar

_______________________________________________________

Uiteraard willen wij ook het paaltop armatuur Como niet onbenoemd laten. Dit armatuur is vernoemd naar één van de prachtige meren in Italië. Zijn strakke vormgeving heeft hij te danken aan het gelijknamige meer. Naast de vele optieken, heeft Como met lichtkleur amber ook de mogelijkheid om de stad extra sfeervol te verlichten, waarbij de weergave van kleur in tact blijft.

Paaltop armatuur Disano Como

Disano Como

_______________________________________________________

Of kiest u toch voor één van de meest futuristische ontwerpen: de Disano Aura. De ronde open vormgeving past uitstekend in een moderne omgeving waar luxe en design gevraagd worden. Een top klasse paaltoparmatuur in een moderne jas.

Paaltop armatuur Disano Aura

Disano Aura

 

_______________________________________________________

Wat kan Attiva voor u betekenen?

Dit alles is nog maar een greep uit ons brede assortiment aan paaltop armaturen. Kijkt u rustig eens rond in onze geheel vernieuwde Online catalogus!

Naast de paaltop armaturen vindt u het complete programma buitenverlichting, industriële verlichting en binnenverlichting.

Uiteraard kan Attiva u ook ondersteunen met het maken van een goed lichtontwerp. Door middel van een lichtplan bieden wij u advies en ondersteuning bij al uw lichtaanvragen en adviseren wij u bij het kiezen van de beste oplossing.

Kom in contact met ons: wij helpen u graag verder