Paneelarmaturen en inlegarmaturen

Paneelarmaturen zijn de meest geschikte oplossingen voor de LED verlichting van ruimtes waar de verlichting het grootste deel van de dag aan moet blijven, zoals kantoren of winkelcentra. Paneelarmaturen passen gemakkelijk in elke omgevingen, vergen weinig onderhoud en garanderen een maximale efficiëntie. Bovendien maakt dit type verlichting het mogelijk de LED-technologie optimaal te benutten, een optimale lichtverdeling te garanderen en de mogelijkheid te bieden de nieuwste lichtsturingstechnologieën te integreren.

De inlegarmaturen van Disano zijn UGR<16 en UGR<19. Licht moet van hoge kwaliteit zijn, met perfecte kleurweergave, geen verblinding en flikkering en geschikt voor de visuele taak. Bovendien moet de lichtstroom en kleurtemperatuur gedurende de dag aan verschillende behoeften worden aangepast om een balans te creëren tussen kunstmatig en natuurlijk licht. Zo moet koud licht worden gebruikt op plaatsen waar mensen zich moeten concentreren, terwijl warmer licht moet worden gebruikt op plaatsen waar mensen ontspannen.

Disano biedt een grote verscheidenheid aan producten om deze verlichtingsfilosofie te implementeren in kantoren, collegezalen, ziekenhuizen en op plaatsen waar we het grootste deel van onze dagen doorbrengen.

Disano beschikt over een fraaie collectie paneelarmaturen en inlegarmaturen

Paneelarmaturen en inlegarmaturen Paneelarmaturen en inlegarmaturen Paneelarmaturen en inlegarmaturen Paneelarmaturen en inlegarmaturen Paneelarmaturen en inlegarmaturen


 

Panelen en inlegarmaturen - comfortsquare  Paneelarmatuur Minicomfort  Paneelarmaturen gabbiano  Paneelarmaturen Rodi  Paneelarmaturen Supercomfort

 


 

Wat kan Attiva voor u betekenen?

Dit alles is nog maar een greep uit ons brede assortiment aan paneelarmaturen. Kijkt u eens rond in onze geheel vernieuwde Online Catalogus.

Naast de paneelarmaturen vindt u het complete programma buitenverlichting, industriële verlichting en binnenverlichting.

Uiteraard kan Attiva u ook ondersteunen met het maken van een goed lichtontwerp. Door middel van een lichtplan bieden wij u advies en ondersteuning bij al uw lichtaanvragen en adviseren wij u bij het kiezen van de beste oplossing.

Kom in contact met ons: wij helpen u graag verder