Horeca

ADO Den Haag stadion

In het ADO Den Haag stadion is nagenoeg alle verlichting van Disano en Fosnova. Van de parkeerplaats, de entree, de kantoren, alle horeca gelegenheden, de business lounge tot op de tribune.

 

ADO Den Haag gaat voor winst! De club biedt supporters topvoetbal en vermaak voor de regio Haaglanden in een sportieve en veilige ambiance. ADO Den Haag levert een belangrijke bijdrage aan het verwezenlijken van een jeugddroom, biedt inwoners in de regio de gelegenheid tot maatschappelijke betrokkenheid en bevordert integratie.

ADO Den Haag is in feite een ontmoetingsplaats voor alle lagen van de bevolking, ongeacht leeftijd of afkomst. Hierdoor en met extra aandacht voor de jeugdopleiding en sociale projecten als ‘De Held’ voor schooljeugd, levert de club naast vermaak en een gevoel van trots tevens een sociaal-maatschappelijke bijdrage aan de samenleving in de regio en bevordert zij indirect de integratie van allochtonen en autochtonen. De kernactiviteit blijft echter altijd het winnen van wedstrijden en plezieren van bezoekers

 

openbare verlichting ovl

Sportverlichting