Openbare verlichting

De Moerdijk brug met Disano Stelvio

Moerdijk, wereldwijd bekend als de geboorteplaats van de schilder Vincent van Gogh. De bijzonderheid van deze stad is de aanwezigheid van twee bruggen over de rivier het Hollandsch Diep, die Dordrecht, de oudste stad van Nederland die geheel door water omgeven is, met de provincie Noord-Brabant verbinden.

De spoorbrug was de eerste die werd gebouwd en dateert uit het eind van de 19e eeuw. De verkeersbrug, die deel uitmaakt van het rijkswegennet, werd in plaats daarvan in de jaren 1930 gebouwd en werd in 1978 vervangen door een modernere en bredere weg.

Het verlichtingssysteem van de twee bruggen werd onlangs herbouwd door het Italiaanse bedrijf Disano illuminazione, in samenwerking met Attiva Lichtprojecten, dat gebruik maakte van Stelvio, de perfecte combinatie van schoonheid en techniek. De zeer moderne krachtige LED-bronnen die in de lantaarnpalen zijn aangebracht, worden gekenmerkt door een lange levensduur en uitstekende technische prestaties en zijn gemonteerd op een behuizing met zachte en lineaire vormen die naadloos opgaan in de omringende natuurlijke en stedelijke omgeving.

Disano Stelvio openbare verlichting         

Het gebruik van LED-bronnen in deze verlichtingsarmaturen vertaalt zich ook in aanzienlijke besparingen op het vlak van energie en onderhoud.

Stelvio onderscheidt zich als de ideale keuze voor soortgelijke toepassingen. Het garandeert een ongeëvenaarde betrouwbaarheid, geavanceerde verlichtingsapparatuur gemaakt in Italië. Dit zijn uitstekende kwaliteiten die alleen een bedrijf met zoveel ervaring en expertise in de sector als Disano kan garanderen met zijn verlichtingsproducten.

 

openbare verlichting