Openbare verlichting

Dongen kiest voor spiegeltechniek Disano Sella

Gemeente

In 2017 zette gemeente Dongen de vervanging van conventionele armaturen naar  ledarmaturen door. De gemeente Dongen breidde haar areaal uit met Disano en paste in zijn vervangingsprojecten Disano Sella toe.

`Het visueel comfort van het indirecte licht van Disano Sella zorgt voor een goed verlichtte buitenruimte`  aldus Erik Willemse, OV Specialist van  gemeente Dongen.

Veel van de hoofdwegen in gemeente Dongen zijn met Disano Sella uitgerust, waarmee de veiligheid op straat wordt vergroot.
Door de sublieme lichttechniek en gebruik van hoge kwaliteit materialen staat de efficiency van Disano Sella op eenzame hoogte. Op deze manier draagt Disano Sella stevig bij aan het besparen van  energie en reduceren van Co2 uitstoot.
Speciaal voor gemeente Dongen wordt de elegante uitstraling van Disano Sella voorzien van een door Dongen toegepaste groene kleur.
Dongen plaatste ook het kegelarmatuur Polar van Disano en een aantal Rodio schijnwerpers met de Sella optiek.

Evenals Disano Sella is indirect licht onderdeel van de Polar. Het fraaie design en visueel comfort maakt Polar een zeer prettig ogend paaltop armatuur.

Disano straatverlichting Sella 2   Disano Schijnwerper Rodio   Disano

 

Openbare verlichting ovl

Schijnwerpers