N3 Disano Stelvio
Openbare verlichting

Groot onderhoud N3 met Disano Stelvio

N3 Disano Stelvio

Het is alweer een tijd geleden dat we voor de N3 het lichtontwerp gemaakt hebben. Toen nog niet wetende dat Attiva met de Disano Stelvio deze belangrijke verbindingsroute zou gaan verlichten tijdens het groot onderhoud aan de N3.

N3

N3, de 10 km lange verbindingsweg tussen A15 en A16, stond al lange tijd bekend als een uiterst hobbelige weg, een rollercoaster was er niets bij. Met het groot onderhoud aan de N3, waar nieuw asfalt en een nieuwe funderingsconstructie onderdeel van zijn, zorgt Rijkswaterstaat dat een vlotte en veilige doorstroming van het verkeer wordt gewaarborgd.

Rijkswaterstaat zou Rijkswaterstaat niet zijn als tijdens deze aanpak duurzaamheid niet centraal zou staan. Met als gevolg dat ook alle openbare verlichting vervangen wordt door Led-verlichting. Hier is in samenwerking met HIG uit Bodegraven gekozen voor Disano Stelvio.

Disano Stelvio openbare verlichting

Stelvio is één van de robuuste Led verlichtingsarmaturen van Disano Illuminazione. Naast de Stelvio zijn ook met andere armaturen families van Disano succesvol projecten voor Rijkswaterstaat uitgevoerd. Op deze manier profileert Attiva met Disano Illuminazione zich als serieuze leverancier voor verlichtingsarmaturen voor Rijkswaterstaat projecten.

Wij zijn zeer trots dat we een wezenlijke bijdrage hebben kunnen leveren aan de verbetering van de verkeersveiligheid op de N3. Het project wordt eind 2021 afgerond. In deze periode komt ook de Papendrechtsebrug nog aan bod. De masten worden slim ingepland, zodat de installatie aanzienlijk onderhoudsvriendelijker wordt. Een specifiek optiek in Disano Stelvio maakt het mogelijk dat ongeveer de helft van het aantal lichtpunten op de brug overblijft. Kortom; een uiterst duurzame oplossing.

Meer weten over de mogelijkheden van Disano : bel Peter Galle: 06 – 22 45 56 32 of mail verkoop@attiva.nl

 

openbare verlichting ovl