Parkeren

Infor, Barneveld

Referentie: Project Infor


De opdrachtgever:
Infor

 

/ /

 

Infor, het vroegere Baan, levert bedrijfssoftware dat zich onderscheidt door een fundamenteel andere manier van publiceren en consumeren van informatie in een onderneming. Op deze manier help Infor 70,000 klanten in 194 landen met het verbeteren van hun activiteiten, stimuleren van groei en snelle aanpassing aan een veranderende zakelijke omgeving. Infor biedt een breed scala van industrie-specifieke applicaties en suites, ontwikkeld voor snelheid en met een innovatieve ervaringsgericht ontwerp.

 

Infor heeft in Nederland heeft 4 vestigingen, waarbij het hoofdkantoor in Barneveld is gevestigd.

 

Het project:

Attiva Lichtprojecten is eind november 2012 gevraagd om te adviseren bij de nieuwe buiten parkeerplaats met 225 parkeerplaatsen rondom het Infor hoofdkantoor. Infor had al goede ervaring met Disano armaturen, type Volo met hoge druk ontladingslampen, die sinds 2005 de parkeerplaats verlichtten. Voor de renovatie van de parkeerplaats heeft Infor gekozen voor het LED armatuur Mini Stelvio 24W, met als doel om hun energie efficiëntie te verbeteren. Daarnaast waren kwaliteit en design van groot belang bij de keuze van de verlichting.

 

/ Bron: Attiva Lichtprojecten.

Het project, met 71 Mini Stelvio armaturen, is succesvol verlopen door de goede en intensieve samenwerking tussen Infor en Attiva. Het resultaat is een fantastisch voorbeeld van hoe een moderne, verlichte parkeerplaats eruit hoort te zien. Infor concludeerde dan ook We zijn erg tevreden over de ondersteuning van Attiva bij het advies en de installatie van de nieuwe LED verlichting voor onze parkeerplaats in Barneveld. De door Attiva voorgestelde lichtoplossing met de Mini Stelvio van Disano en de lantaarnpalen, beiden in grafiet, geven het geheel een luxe uitstraling en tegelijkertijd een mooie, warme en duidelijk verlichte parkeerplaats”.

Voor meer informatie, neem contact op met Attiva Lichtprojecten en vraag naar Christine Kühne.

 

Openbare verlichting ovl