Retail

Omoda schoenenwinkel, Goes

Referentie: Omoda

 

Opdrachtgever: Omoda

/ /

 

OMODA schoenenwinkel in Goes verlicht met Disano LED verlichting

 

OMODA is een Nederlandse schoenenwinkel, die hun grote collectie schoenen (> 140 merken), tassen en laarzen zowel online (www.omoda.nl) aanbieden, als in hun 13 winkels in het zuidwesten van Nederland. Dankzij hun uitstekende service is Omoda door hun klanten bekroond tot beste online schoenenwinkel van Nederland. Deze “publieksprijs voor XL webwinkels in de categorie schoenen” hebben ze al 3 jaar op rij mogen ontvangen: in 2011, 2012 en 2013.

 

Achtergrond

Voor de renovatie van hun winkel in Goes, heeft Omoda gekozen voor de flexibele LED spot door Fosnova, genaamd “Luthor”. Omdat de layout van de winkel dikwijls verandert gedurende het jaar (zoals tijdens de uitverkoop), was Omoda op zoek naar een flexibel armatuur, dat zowel in de X – als de Y-richting kon draaien. Ook moest de armatuur volgens de eisen van Omoda dimbaar zijn, om ervoor te zorgen dat de sfeer in de winkel gegarandeerd kan worden in elke situatie. Attiva en Disano hebben de armaturen zo aangepast, dat het voldeed aan al deze klanten wensen. We zijn dan ook erg blij met de nieuwe LED spots van Disano bevestigt Joost van Oostenbrugge van Omoda vanwege de flexibiliteit en mooie verlichtingskarakteristieken.

 

Het lichtproject

Het project begon in het voorjaar van 2012 toen Omoda besloot om hun schoenenwinkel in Goes te gaan verbouwen/verbeteren. Hierbij riepen ze de hulp in van interieur adviseur & bouwer Kunststoff en architect Erik van den Bos. Toen het winkelconcept klaar was, werd hun huis installateur Saman erbij betrokken. Bij de zoektocht naar de juiste verlichting kwam Saman in contact met Solar, een van de elektro-technische groothandels waar Disano-Fosnova en Attiva goed vertegenwoordigd zijn. Solar stelde Fosnova’s Luthor, een dimbare LED spot voor, wat precies paste bij de wensen van Omoda. Hiermee kwam alles in een versnelling, wat resulteerde in de installatie van 79 Luthor armaturen in februari 2013, tot volle tevredenheid van alle partijen.