Parkeren

Pronk Groente & Fruit, Zwaagdijk Oost

Pronk

In 1962 is het PRONK begonnen als hardfruitleverancier. Nu leverancier van het totale AGF-pakket en al meer dan 50 jaar succesvol. Vestigingen, strategisch verdeeld in Nederland (Zwaagdijk en Poeldijk ) en België (Mechelen), stellen Pronk in staat een zeer breed assortiment te voeren dat dagelijks vers ingekocht, verwerkt en verdeeld wordt en geleverd wordt aan klanten in binnen- en buitenland.

Veldsla uit België, exoten uit Zuid Amerika, kasgroenten, vollegrondsgroenten of hardfruit: ’s morgens besteld, ’s nachts vers aangeleverd. Een team van vakmensen zorgt dat alle klanten wensen perfect worden uitgevoerd. Pronk voldoen aan alle eisen die tegenwoordig aan de AGF-handel worden gesteld en is IFS gecertificeerd. Een dynamisch, flexibel en ervaren versbedrijf met inmiddels de derde generatie in de gelederen, bruisend van ideeën en ambitie voor de toekomst.

 

De waterdichte TL verlichting is onlangs vervangen door Disano Echo Led armaturen, waardoor de electriciteitskosten aanzienlijk zijn afgenomen. Bovendien is door de uitstekende uniformiteit en vertikale illuminantie de zichtbaarheid aanzienlijk vergroot. Dit merken de medewerkers bij Pronk dagelijks als zij etiketten moeten lezen of bij de inspectie van het fruit. Al met al is iedereen bij Pronk bijzonder tevreden over de nieuwe verlichting.

 

Waterdichte armaturen