Openbare verlichting

Tuttnauer Europe kiest voor superieure ledverlichting van Disano Fosnova

Tuttnauer Europe BV uit Breda heeft het gehele bedrijf voorzien van led verlichting. Deze toonaangevende fabrikant van sterilisatie apparatuur heeft gekozen voor led armaturen van Disano.

De oude verlichting was nodig aan vervanging toe en daarnaast vinden wij het belangrijk maatschappelijk verantwoordde keuzes te maken. De uitstekende kwaliteit van Disano en het advies van Attiva zorgt voor een optimale energiebesparing en dat is beter voor het milieu: aldus de heer Oerlemans/Geilings.

Uiteindelijk wordt er meer dan 50% energie bespaard. Door aanwezigheidsdetectie wordt in diverse ruimtes alleen licht geleverd wanneer daar iemand aanwezig is.

Managing

Dhr. Oerlemans/Geilings: De nieuwe energiezuinige led verlichting van Disano komt de uitstraling van ons bedrijf ten goede en door veel beter licht in het magazijn, de werkplaatsen en de kantoren is onze werkomgeving zeer aangenaam en veilig geworden.

In het magazijn is gekozen voor de Disano Astro die een groot aantal lensconfiguraties heeft en zodoende voor elke toepassing geschikt is. Buiten zijn bij de magazijn deuren Rolle armaturen toegepast waarmee de laad en los plaats goed verlicht is en een veiligere omgeving maakt. Verder zijn in dit project 840 Ledpanel, 841 Minicomfort, 927 Echo, 2180 Energy en 1264 Vega toegepast.

Tuttnauer

 

Openbare verlichting ovl