Zorg

Zorgwaard, Oud-Beijerland

Attiva verlicht Zorgwaard woningen in De Gravin, Oud-Beijerland

Sinds januari 2013 is De Gravin opgeleverd. Dit appartementencomplex is speciaal voor huurders

vanaf 55 jaar. De meest in het oog springende kwaliteiten van De Gravin zijn de fraaie architectuur, de unieke combinatie van een levendig winkelplein en een rustige, parkachtige tuin met waterpartij en natuurlijk de royale, lichte opzet van de appartementen . Met 203 comfortabele appartementen, een supermarkt, winkels, parkeergelegenheid, een kinderdagverblijf, dag opvang voor mensen met een verstandelijke beperking en een kleinschalige woonvorm voor 42 dementerende senioren is De Gravin een omvangrijk project, zonder massaal aan te doen.

 

height=200height=200

 

De Gravin telt zeven gebouwen.

Ieder gebouw heeft de naam van een gravin, waarvan Gravin Aleidis en Gravin Sophie zijn verlicht door Disano armaturen van Attiva. Gravin Aleidis bestaat uit 85 huurappartementen met op de begane grond een grand café/restaurant, een praktijk voor fysiotherapie, informatievoorziening door Zorgwaard, een multifunctionele ruimte, een kinderdagverblijf van Kivido en een dagopvang voor mensen met een verstandelijke beperking van zorgorganisatie Zuidwester.
Gravin Sophie bestaat uit groepswoningen voor in totaal 42 dementerende ouderen. De bewoners wonen in groepen van zes. Zij hebben ieder een eigen kamer, per groep is er een gezamenlijke woonkamer met keuken en twee douche- en toiletruimtes. Ook hebben de groepen een eigen, afgesloten buitenruimte. Voor deze bewoners is er 24 uur per dag zorg en begeleiding door medewerkers van Zorgwaard. De SOR verhuurt gebouw Gravin Sophie aan Zorgwaard.

 

Armaturen: Disano Office PL downlighters en Disano 827 Comfort T5 inlegarmaturen

 

  • Architect: Bogaerds architecten
  • Aannemer: BAM Woningbouw Rotterdam
  • Installatie verlichting: Beers
  • Adviseur: Huygen Installatie advies
  • Verlichting: Attiva Lichtprojecten

 

LED verlichting in de zorg

Paneelarmaturen en inlegarmaturen