Radon COB

Alle door Disano ontworpen en geproduceerde LED-spots zijn het resultaat van een voortdurende zoektocht naar de beste oplossingen om aan verschillende markteisen te voldoen. De RADON serie omvat een breed scala aan verlichtingsarmaturen die met succes worden gebruikt in de industrie, logistiek en tuinbouw.

RADON COB is de nieuwe lijn die beschikbaar is in high-efficiency (HE) versies voor ruimtes waar energiebesparing een prioriteit is, en in high-performance (HP) versies voor ruimtes waar een maximale lichtopbrengst vereist is. Deze spots zijn verkrijgbaar in verschillende versies (met één of twee modules), met symmetrische en asymmetrische optiek en verschillende vermogens om een “op maat gemaakt” verlichtingsontwerp te creëren”.

RADON COB is een milieuvriendelijke verlichtingsarmatuur dankzij zijn energie-efficiëntie en hoogwaardige constructiematerialen. Ze is volledig vervaardigd uit aluminium en uitgerust met optieken die ontworpen zijn om de best mogelijke prestaties te leveren.

De zorgvuldige aandacht voor elk onderdeel helpt elk verlichtingsontwerp mogelijk te maken en garandeert een lange levensduur.

De kwaliteit van de COB LED’s van de nieuwste generatie, gekenmerkt door een hoge kleurweergave, een kleurtemperatuur van 4000 K en een lage flikkering, maken buitenruimtes veiliger en aangenamer.

Radon COBRadon COBRadon COBRadon COB