Retail & Showrooms

Winkelverlichting en showrooms

Goede winkelverlichting is van levensbelang. U wilt namelijk potentiële klanten naar uw winkel trekken. Ook zorgt de juiste verlichting voor de beste presentatie en zichtbaarheid van je producten. Dus het motto is : Creëer de juiste sfeer en trek zo klanten naar je winkel.

In een drukke winkelstraat lopen duizenden mensen per dag langs je winkel. Sommigen komen naar binnen, anderen kijken alleen even in de etalage en lopen vervolgens weer gewoon door. Hoe verleid je de mensen om bij jou naar binnen te komen? Inderdaad, door de juiste etalageverlichting.  Het is van groot belang om de aandacht van al die langslopende mensen te trekken en zo de aandacht te richten op jouw producten. Zorg met de juiste verlichting voor de juiste sfeer.

Ook als de klanten besloten hebben om naar binnen te gaan, moet je ook daar met de juiste sfeer de aandacht zien te trekken. De klanten zullen sneller geneigd zijn om tot koop over te gaan.

Ieder plek in de winkel heeft zijn eigen doel, en eist dus een ander type verlichting. In de winkel gaat het om de uitstraling van je producten, bij de kassa is weer een ander type licht nodig, als ook bij de pashokjes.

 

Winkelverlichting m.b.v. spanningsrails met spots

Veel winkels kiezen voor het toepassen van een spanningsrail met daarop spots. Een railsysteem is namelijk volledig naar eigen wens samen te stellen, zodat je alle vrijheid hebt al de verschillende ruimtes in je winkel naar wens te verlichten.

winkelverlichting Omnitrack      Winkelverlichting Vision

 

Winkelverlichting m.b.v. LED Downlights

Deze spots worden in het plafond ingebouwd. Het licht wordt mooi gelijkmatig verdeeld  en zorgt voor een hoge lichtopbrengst. Verkrijgbaar in zowel kantelbare als vaste spots.

Winkelverlichting   Winkelverlichting King   Winkelverlichting Shop   Winkelverlichting Milano

 

Showrooms

Niet alleen in winkels is de verlichting van essentieel belang. Wat dacht u van een autoshowroom. Dankzij de keuze van de juiste verlichting worden showrooms al een belevenis op zich. De auto’s krijgen een echt podium. Door een perfecte balans te creëren tussen downlights en plafondarmaturen ontstaat er een onweerstaanbare showroom.

     

 

Wat kan Attiva voor u betekenen op het gebied van verlichting van winkels en showrooms?

Naast winkelverlichting vindt u in ons Online Catalogus het complete programma buitenverlichting, binnenverlichting en industriële verlichting.

Uiteraard kan Attiva u ook ondersteunen met het maken van een goed lichtontwerp. Door middel van een lichtplan bieden wij u advies en ondersteuning bij al uw lichtaanvragen en adviseren wij u bij het kiezen van de beste oplossing.

Kom in contact met ons: wij helpen u graag